Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sztem az ott korai.. Ha ma 8550 köt, akkor jövő héten 8200-8300 lehet az alja (extrém xar esetben 8000). Néhány hét oldalazás benne van. Tegnap írtam a shortosok királyának, hogy mindenképpen jó lesz a long csak előtte kicsit rossz lesz. Ránéztem előbb a kötéslistára és ezt 8795-ről nagyon könnyen dobták le... Várom a 140 HUF körüli osztalékot és a 9000 feletti kiszállót majd. Ez most egy ilyen átlagnál hosszabb swing trade lesz. Tegnap nap végén megtépték. Ma erre pénteken túl sok esélyt nem adok. Bár kétségtelenül a hónap megkoronázása lenne!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.