Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
...hát igen nem rajtunk van a fókusz az ma is látszik:-)egész jó hangulatban most 15.00-kor DAX is szárnyal MOLfeljön nap végére OTP megint megy 1%-t erre mi hol vagyunk?!Zérón és lehet örülni kell ennek ma.
meglehet, hogy nem a kisbefektetőkön van a fókusz, ettől még a husszútávú stratégia lehet jó :) persze ez csak a magánvéleményem, mindenesetre én bizakodó vagyok. Szóval osztom a "tartsunk ki" véleményt.
Managerekre gondoltam főleg. Bár lehet te is belelátsz ebbe vagy pont ez a feladatod nem tudom.Ez az ő munkájuk lenne keményen.Egy biztos nem jó ha sokan azt gondolják egy részvényről hogy mielőbb ha lehet megszabadulni tőle és többet soha az tuti.Kicsit én is ott tartok már.Ennél több kell az tuti amit most látunk.Csányi nagyon jól csinálja ezt a részét szerintem, és az OTP pláne tele van kisbefektetővel tudja nagyon jól.
Aha szerintem is,nagyon jól írod.Erre kellene adni a Ricsinek is.Nem tudom mennyi a kisbefektető ,de ha azok kiábrándulnak az nem biztos hogy jó lesz nekik hosszabb távon.Erre vannak a managerek hogy erre is figyeljenek.Ha jól fut a szekér hamar eltunyul mindenki...Szerintem a Tesla nagyon jó példa erre hogy ne tunyuljon el egy cég és maradjon sikeres és a részvényei is vonzók maradjanak mégha vannak nehezebb időszakok is.Sajnos a mi Ricsink szarik erre...
a gyógyszeriparban az a cég, amelyik ma nagy minuszt mutat fel nem jellemző, és aki igen ott talán vannak gondok. /kivéve bayer, de az speciális ok miatt/
ezzel nem azt mondom h nem jó az otp és a mol saját vásárlása, mert a nagyeladásokat, nagysortokat meggondolandóvá teszi, hiszen nem tudható legalábbis a nembennfenteseknek ikor nyomja meg a buy gombot a cég. és ez külön hátrány a ricsinek. Csányi meg Hernádi nagyobb játékos.
az a papir amit saját vásárlással tartanak fenn, az szerintem csak müvileg stabil papir. sajnos a ricsi nem vesz saját részvényt csak a munkavállalói ösztönzési programjához. pedig amekkora cash-n ül megtehetné.
Törölt felhasználó2020. 10. 06. 11:52
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2020. 10. 06. 11:22
És ha eltunyulnak annak mindig mindenhol a részvényesek isszák meg a levét előbb vagy utóbb.Lehet az amik is ezt látják- bár ne ez legyen, mert akkor az nagyobb cumi mint gondoljuk...
Törölt felhasználó2020. 10. 06. 11:18
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2020. 10. 06. 11:18
Ezt leírom bár lehet sokaknak nem fog tetszeni a múltkor beraktam ide, hogy melyik tőzsdei cég mennyi embertől vált meg most ebben a koronavírusos fél évben.Richter annyira szuper hogy mindenki kényelmesen home-officeban ügyködik?!Senki nem lett elküldve.Kicsit eltunyultak szerintem.
Törölt felhasználó2020. 10. 06. 11:15
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2020. 10. 06. 11:14
Akkor most melyik is a stabil papír?!Hát szerintem nem ez ,hanem a másik.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.