Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ja én is vagyok teljesen .3 hónapig figyeltem az OTP-t és 9.000-nél akartam venni ami meg is jött.Erre én hülye megvettem ezt valami semmi sugallatra hopp.Most már mindegy ,kiszállni sem tudok.Várok októberig az OTP-t meg szerintem már nincs sok értelme venni, mert vissza indul várhatóan lassan. Ez cumi lett az tény.
Igazabol picit bosszant,h vissza akartam venni az otp-t 8900 korul (6800 koruli ricsink volt akkor),de megint ugy jartam,h ohatatlanul befolyasoltak a hokuszpokuzozo,vonalazo,palcas,ilyen indikatoros olyan indikatoros hullam ide mutat oda mutat varazslok,akik megszakertettek,h nincs mese,3000- es otp kovetkezik mert a chart es a mindenhato behuzom ide meg behuzom oda vonalak egyertelmuen megmutatjak most mar elore. Szoval sajnos barhogy is probalja az.ember kikerulni,hatnak ra ezek a beirasok. Az igazan bosszanto inkabb az,h ezerszer megfogadtam,h neha egyszeruen tilos olvasgatni a forumot,de sajnos most sem tartottam be.
Jovobeli arakra semmilyen garancia nincs. Igy sajnos olyan sincs h egy honap mulva biztos h lesz 7000. Jelenleg olyan van,h az otp erosse valt,minden rossz hir kozepette emelkedik,a richterbe meg minden icipici megingas eladok garmadajat generalja. Egy dolog a biztos:senki sem tudja h ez a folyamat meddig fog tartani.
Törölt felhasználó2020. 10. 02. 10:17
Martin bírd ki novemberig.(bár most az elnökválasztás is necces)Elvileg fel megy október végén 7000-re.Több aligha lesz.
Lassan kezdnolyan erzesem lenni,h a 10 360-on Richterre lecserelt Otp-met erdemes lenne meg most visszacserelni,mert azon hamarabb lesz haszon mint a ricsin.
A Richtert elindította felfelé a pozitív hangulat
Követve a többi magyar blue chip lendületét a Richter részvényei is
felfelé fordultak az utóbbi napokban, és egy szépen kirajzolódó
duplaaljat formáznak. Bár a forgalom nem volt kiemelkedő, a technikai
kép tovább röpítheti az árfolyamot a felszállópályán.
Ne kiabáld el, képes ez a rv.. pozitív meglepetést is okozni. Pl. tavaly szívtam a fogam, mert volt egy jelentős pakkom Richterben is, miközben az OTP szárnyalt. Gondolkodtam rajta, hogy átülök arra a lóra, de végül nem tettem, és nem bántam meg.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.