Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mindenképp felpattanást várok, nemzetközi hangulat jó, egy 200-250 pontos zöld gyertya viheti 6800 ft felé. Ha nincs ez a nagy eladó simán ott lennénk,ettől függ.
Ha alakzatot nézünk ( spekával megspékelve) akkor bizony Repasz célára benne van.. De a magas céláramat továbbra is tartom.. Amíg a Vrylar jól teljesít nagy gond nem lehet.
Kell neki a lové ebből az egészből nevezhető egy éjszakás kalandnak is simán igen. Nem nézi ezt mi van éppen.Van ilyen.Majd vége lesz ennek is akkor szárnyalunk...7000-re:-)
Akkor lépte a küszöböt, de a javát korábban vette, ez nullázni fog, egyéjszakás kalandot játszott a befektetett összeghez képest, több hír nem jön, ez jó.
A nagy eladot ugy tunik semennyire sem erdekli a 8000 feletti celar. De meg annyira sem erdekli az egesz h rendezzen egy kamurallyt,h magasabbrol kiszallva jelentos 10 v akar 100 milliokkal tobbet kapjon a papirjaert. Ezt meg en nem ertem igazan.
szerintem meg a vége felé járhat, ha csak az augusztusi emelkedést nézem sokkal nem mehet le az árfolyam legalábbis ha a nagyeladó nyereséggel szeretne kiszállni, és időben is kb ott van
A vege elott majdnem megremultem,h hasitunk egy nullat,de a zaro hozta a format,es legfosabb papirkent ismet a legtobbet eso bluekent pocsekoltunk el egy ujabb napot az eletunkbol a bet legstabilabb reszvenyere. z: 6535
A héten megindulunk felfelé.13.000 alkalmazott stabilan ,nem lett elküldve senki.Ez jelzés a nagybefektetők felé.Lesznek újak az amik helyett nem gond!A héten ez ki is derül.
Ja, tény az USA oszt lapot a legtöbb esetben.Dehogy ebben a szerencsétlen Richterben mit láttak én ezt nem értem lehet csak bepróbálkoztak hátha jön egy vakcina egy gyógyszer a hülye magyaroknak...Várok októberig én most lettem optimista hogy kiszálltak.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.