Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nagyon csúnya zárás ez. Holnap ezek szerint mehetünk még lejjebb is, mindenképp a 6200- zónát akarják a befektetők. Csak záróban adtak be 130-ezer db-ot.
Ez igen ez a dolgok lényege.Jön az usa kiszálló és adja bármennyibe is kerül ,nem is nézi hol tart.Valahova kell neki a lové minél gyorsabban ez az egyik lehetőség,vagy átbaszták úgy érzi de nagyon.Csak ez a kettő lehet szerintem ez annyira indulatból adja.Háát sok szuper hír kell ide még+ kell egy nagy befektető ellensúlynak mielőbb.Csányit nem érdekli a gyógyszeripar?:-)
Remeljuk a befektetok ezt a mondatot nem olvassak majd el: "Richter a legyártott gyógyszereket átadja, azok kereskedelmi forgalomba nem kerülnek, így a gyógyszergyárnak ebből árbevétele nem keletkezik – hangsúlyozta az igazgató." Sajnos elolvasták.
Egeszsegugyi veszhelyzetben,gyogyszerceg pozitiv hirre bazi nagy forgalommal-esik....nehez erre mit mondani. Otp 6. napja emelkedik,a mi hirunkre is megint ok zartak pluszban. En mar tenyleg nem tudok erre mit mondani,olyan duhodt ontes jott a vegere mint ha vkinek fizikai fajdalmat okozna a magasabb ar. Na majd ti kiertekelitek,en mar nem tudom. Ha azt mondom csalodott vagyok,nem fejeztem ki vele semmit.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.