Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Pert indított az Allergan három indiai gyógyszergyár ellen. A Richter értékesítési partnere szerint a három vállalat megpróbálja lemásolni a Vraylar készítményt, és annak generikus változatát szeretnék felvenni a kínálatukba, miközben a szabadalmi védettsége csak 2028-ban jár le. Beke Zsuzsa, a Richter kommunikációs igazgatója a Világgazdaságnak elmondta, hogy várakozásuk szerint a per nem lesz hatással a Vraylar készítmény amerikai forgalmazására.
Közben le is töltöttem a netboon programot. Sajnos csak ha számlát nyitok, akkor fut, mivel név és jelszó kell a belépéshez :( Én a KBC equitasnél kereskedem, és ott sajnos nincs ilyen grafikon, amit képként fel szoktál ide tenni. Azért köszi még egyszer
Köszi a választ. Dehogy probléma, én is csak azért írtam magázva, mert nem akartam tolakodó lenni. További szép napot, és sikeres kereskedés az évre is. Üdv: Latyika
Kérdésedre a válasz az, hogy a tradingview csártoló bele van építve a random capital RANDI elnevezésű platformjába, ahol elérhetőek a magyar instrumentumok Sajnos az oldalukon direktben nem éred el a magyar papírokat csak a fent leírtak szerint Tehát a megoldás, le kell tölteni a RANDI szovtvert és abban elérhető a richter csártja https://randomcapital.hu/kereskedesi-feluletek/netboon elnézést a tegező formáért remélem nem probléma ,
Kedves Bubu! A tradingview.com oldalon. join for free - vel bejelentkeztem, hogy meg nézzem a Richter grafikonját, de nem találom meg a BET Richtert. Mi ennek a trükkje? Mit nem csinálok jól? Köszönöm a válszszát Üdv : Latyika
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.