Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jó napot! Ellenállás: 6400 ft már,ma reggel kicsit felé szúrt,de szerintem ekkora rally után inkább lefelé korrekciózhat még. A következő szint 6200 körül van. A reggeli emelkedést a sok longos okozta napira vették gondolom. day-trade.
Én is itt stoppolódtam ki,nem örülök neki.... Lehet,hogy ez a napi minimum közeli zárás 6200 ft irányába viszi majd,igazából a 6K-az erős támasz,ami még visszatesztelve sem volt! Ha odáig lenézni,bátran mernék longot nyitni újból. Shortot ebben a papírban nem merem én.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.