Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Egyébként kinek jut eszébe shortolni egy olyan papírt, ami mindenki szeme láttára éppen most tört ki egy 2 éves ereszkedő csatornából, ráadásul azt is tudja, hogy mindeközben a cég nagy mennyiségű saját részvény felvásárlást folytat???
Most őszintén a Ricsi mikor követte az ideális trendet. Eddig ezt akartátok, hogy menjen, most megy és jajgattok korrekciót a népnek. Ki akarja, menjen 7500 ig, aztán leszarom hogy ki hol szeretne korrekciót.
Záró előtt ismét kiszálltam 5940-en... Private Banking.Richter napi: A kis túlvettség és az 5625-ös szintis csak egy hétre állta az útját a további emelkedésnek.Az 5938-as szinthez közeledve viszont extrém túlvettség kezd kialakulni, mindenképp számítani lehet korrekcióra az 5625 felé. A korrekció legalább két hetes lehet és inkább a vételeket lehet érdemes benne keresni, mert az ideális trendtől messze elszakadt az árfolyam, így jelentős visszaesés esetén is maradhatna az emelkedő trend. Támaszok:5313; 5000; 4688; 4375.Ellenállások:5938; 6250; 6562; 6875.
A Richter 2019. november 20-án 43 000 darab saját részvényt vásárolt az UniCredit Bank Hungary Zrt. közreműködésével a BÉT-en 5 869 forint/darab átlagáron.A társaság saját részvény állománya 2019. november 20-án 710 872 darab, csoportszinten 716 372 darab.
6500 ft reálisan tavasszal várható szerintem. Shortolni életveszélyes,kitépték az 5900-es dugót is ma. Én a certikhez nem értek,az Erste 6100 ft-nál üti ki a shortját? Kérdés hány db van neki shortban? Gondolom ezt kell vissza venni neki?
Be is zártam a shortot, 100 ft bukóval a certin ahogy láttam, hogy kikapják a 32k-t 5.900-on.Talán, ha nagy mákunk van, nem ütik ki a TS10-et, 6100 alatt fordul, és akkor lehet duplázni benne majd.Én longot itt biztos nem nyitok, majd a korrekció után, jövő év elején úgy nézem 6.500-ig is elvihetik. (hetes/havi chart alapján)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.