Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Igen a hangulat nyomja le kicsit mos.Egy lendületesebb felpattanással az említett két mozgóátlag lehet visszatesztelhető 5400 forintnál.-Ennyi van benne felfelé max egyenlőre!
Tudom,hogy EP-választás van Brüsszelben a héten,ami nagyon befolyásolja magyarországot 2027-ig,de azért a Richtert nem hinném,hogy befolyásolnà hem? Az EU-pénzek viszont komoly gondot okoznának idehaza,ha nem annyit itélnének neg mint amennyit a kormány akar..
Én kiszórtam a pakkomat múlt héten még... van lefelé tér bőven, ha az 5120-at tekintette Erste ellenállásnak, azt szépen leszakította. Inverz zászló, 5120-as lobogóval, ma majdnem visszatesztelte, és szakadt tovább, amiből a célár: 4420 Na majd ott veszek újra ebből a fosból.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.