Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Elkezdtem hallgatni .. azt mondja hogy előfordulhat egy 300,400 Ft árrésses kávén nagyobb haszon van mint egy 15-20 forintos arreses nagy tankoláson.. egy nagy tankolás min 35-50 liter.. 35* 15=525 forint Ez az elemző szerint a 300,400 Ft több mint az 525??? Hallgassan tovább?
Ritka az amikor az ember fel meri válalni a személyiségét, és nem próbál másnak látszani mint amilyen valójában. Itt kezdődik a hitelesség. Én ezért is csípem a "bohókás vénembert" ahogy ő nevezte magát.
Tudom Bence Balázst sokan nem kedvelik :)) de Pletser Tomi az egyik legjobb olajipari szakértő ha van kedved nézd meg ezt a 12 percet olajról Molról eladott kávé mennyiségekről elektromos autózásról , hátha van benne olyan ami Neked is új info vagy segítségedre lehet https://youtu.be/jYRQPP6m5J8?t=3
szerintem nem ez a lényeg. Információval szolgál és ez a segítségére lehet a tradernek. Nem dönt helyette . Neked kell, hogy legyen víziód miért lépsz be egy poziba, ehhez gondolom információkat gyűjtesz és ez alapján döntesz ebben lehet segítségedre ha igénybe veszed. Mindenki mást gondol , ha nem így lenne nem lennének 5ft os lépésközzel eladók vevők a könyvben Ha téged úgy érzed nem segít, esetleg csak megzavar ne foglalkozz vele . Mstanában látom csártolsz, lehet inkább a technikai szintekre hagyatkozol és azt preferálod. De mindegy is , mindig mondom a tőzsde nem csapatjáték hanem egyéni tréderek küzdelme a piacon. Topikokba van ilyen olyan info bejegyzés megjegyzés, Te magad döntöd el mi az ami segítségedr van mi az ami irreleváns. Fontos, hogy mindenki magad döntsön mit miért tesz
Babits Egon technikai elemző és az volt a gond, hogy fundamentális dolgokat írt bele az elemzésébe ami nem egy tech elemző dolga, ráadásul szubjektív érzelmeit belekeverte. Vágó viszont fundamentális elemző évtizedek óta a concorde nál dolgozik megbecsült szakember , persze Ő sem oraculum de mindez teljesen lejön a riportból is ha meghallgattad
Jut eszembe Bubu? A Molnál ugyanezeket a visszaesésekhez miért lehet annyival elintézni hogy “ majd a következő negyedév “ hozza a számokat? Nem kellene következetesnek lenni?
Szuper... akkor illene tudnia hogy a devizaárfolyamok például pozitívan érintik a Richtert.. Mert nem olyan régen még az volt a baj hogy nem fedezi sz árfolyamokat a Richter..
Vágó Attila a régió gyógyszer- és olajszektorát elemzi, valamint derivatív termékek értékelésével foglalkozik. Munkáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után újságíróként kezdte, majd 1994 januárjától a Concorde-nál folytatta. 2003 és 2007 között ő vezette az elemzési csapatot. A Budapesti Értéktőzsde 2001-ben az "Év Tőzsdei Elemzője" címmel jutalmazta. 2011-ben az AQ Research az ő elemzéseit minősítette a legpontosabbnak az OMV és a Richter esetében. https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/eloado/vago-attila/4429
Lépj be a számládra és meg tudod nézni. Csak be tudsz lepni a saját számládra, mai világban brókeren keresztül adni venni.....h még megnézni sem tudod magadnak...
Jók ezek az elemzők.. például ez a Vágó István vagy ki akit a Bubu betett.. De Én 1 forintot nem bíznék rájuk.. a vége az lesz általában ami a randomos elemző fickoval történt... eltűnnek..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.