Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ezért kell ébernek maradnunk. A portfolió mennyít írt az esésről? Mennyit az emelkedésről? Olgával ketten kb 3x annyit. Aztán az ugyan arról az ip címről beírkáló "csalódott tömeg?"
Már többször írtam, MO-on nincs TA, persze néha igen és akkor mindenki elhiszi , hogy van. :)
TA és a funda mit mutatott és Erik mit is beszélt ?
Van itt még 3. is :)
Szerintem a kitárazó nagyok sorra sem kerültek a Gyj.-kor.
Valszeg olvasva az elemzők reakcióját, látva az indiben gyülekező shortzárókat boldogok lehettek, de nem volt módjuk kivitelezni, amikor a vén szenilis megszólalt.
Biztos lettek volna realizálók a nagyok közül, de akkor a maradék pakkjuk alatt is vágták volna a fát.
Én már nem merek mondani semmit.
Van nekünk egy Erikünk, meg egy bármikor kitárazást kezdhető nagytulajunk, egyik, ha megszólal, a másik meg ha eladásra állít be robotot, akkor pokoli hetek jönnek.
A cég, legjobb a BÉT-en.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.