Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Voltak nagy kifacsarások az antik világban is, emlékszem amikor a megboldogult Lupics úr szaladgált a Vörösmarty téren és űvöltözött, hogy piaci, piaci, zárd le b@zd meg, zárd le b&zd meg mind! :)))
Ezt nagyon egyszerűen bizonyíthatod, azaz linkeld be a képet(nem sima begépelt szöveget!) a vételi/eladási poziról(idő, pakkméret) és persze a szerződésszám is látható legyen, csak az egyszerű alátámasztás okán...
Én egy stukit a szájába dugtam volna, és megegyeztem volna vele, egy utolsó húzásban.
Nem hiszem, hogy testőr nélkül menne mostanában bárhová is.
Blueban, én még ilyenre nem emlékszem, indok nélkül.
Olyan volt, hogy Matolcsy bejelentette, hogy nem vezetik ki a bankadót, az is egy -10%-os nap volt az OTP-ben, de nem mint cégvezető, mint Bogsch.
Tudod Thomasssz nézegetem a chartot, éssss én nagyon de nagyon kíváncsi lennék, hogy hogyan is zajlott az a londoni befektetői tájékoztató, hogy valójában mit is mondott!!!:), vagy neki mit is mondtak!!:) Szerintem megveregették a vállát, és kapott egy kis ingyen vacsit!:))
nem akar érteni, ne vitázz vele, kinyitod a szekrényajtót, bekiabálod amit mondani akarsz és visszazárod, több értelme van, mert nem karattyol vissza tök mást mint amiről szó van
Ha már országokat sorolsz, akkor legalább Richterhez köthetőket tennéd, ahol nem forgalmazzák Ricsi termékeit pl.
Nőgyógyászati vonal miatt, Afrika kiesik, mert ott a fogamzásgátló szerekkel labdába nem rúgna a négerek közt, Ausztrália meg lakosság szempontjából jelentéktelen.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.