Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Velem kell majd egyezkedni a kedves vásárloknak. Sok huleséget fogunk az idén hallani, hogy miért nem úgy rallyzik mint januárban. Nem sietünk sehová. ;)
A Richter és a Mol orosz üzleteiről beszélt Szijjártó
Újabb oroszországi beruházásokat hajthat végre a Richter, és magyar cégek építhetik három orosz stadion tetőszerkezetét – mondta Szijjártó Péter Moszkvában, ahol azt is bejelentette, hogy Budapestre jön hamarosan Szergej Lavrov külügyminiszter.
Richternél majd akkor lesz ilyen story, hogy ha elfogy az eus lóvé, akkor el kell adni a 25%-os állami pakkot. Ha ez megtörténne (ne legyen így) pár napon belül megvenné a Teva.
Sokszor nehéz logikát találni.
Nekem 3x volt EGIS-em.
14,400, 14,200, 16,740.
Az értékeltsége hihetetlen alacsony volt, a mostani Ricsi árfolyamnak fele sem.
A kisördög ott motoszkált a fejemben, hogy a többségi tulaj Servier, miért nem veszi, mit tudhat?
Alja 13,600 volt, 18-ról öntötték színtúgy 2012 februári Gyj. után.
Servier 1 db-ot nem vett, pedig zsákolhatott volna 1000-rel, vagy egyben is átvehette volna, mondjuk 16,000-rért.
Erre 28-on mindent vitt 2013 nyarán.
Végig állítottam, hogy 24-et ér, és sokkal értékesebb, mint a MOL. Most ugyanazt érzem OTP-RICHTER vonatkozásában.
Lecsúsztam a kivezetésről de életem tradje az FHB-ban kárpótolt.
Abban sem volt logika, mint ahogy most sem, amit itt látunk.
Tehát van bika bét papír ez az r.g. Meg van a short bét papír az a matáv. Az egyik meg sokszorozta a másik meg le harmadolta a kibocsátási árát. Tanulság az, hogy ezek a dolgok piszok nehezen fordulnak meg. :)
szerintem a felmenet se volt lagymatag , qrva nagy rallyt vágott le a papír, ideje volt korrigálnia szerintem
bedobok egy hetes képet , nézd meg 2006 óta gyakorlatilag adott volt egy ellenállás , amit betonként aposztrofáltam , és végre átvitte sokadik próbálkozásra, ment is mint az állat, de ilyen szinteket természetes hogy visszatesztel az instrumentum
tehát lehet sima visszateszt ez a mozgás , attól függetlenül, hogy nem igazán klasszikus lecsorgos hanem igen heves mozgású
Nehéz dolog ez. Azt hiszem most sokat elbizonytalanított ez a nagy beleadás, és amilyen hirtelen lejöttünk 4800-ra. Charlie már utalt rá hogy volt ilyen esés a multban, ezt én is említettem pár napja. Sőt kétszer is volt hasonló.
Funda ide vagy oda. Alapjaiban én azt mondom "4800" on el lehet helyezni az első beszálló pakkot. A kövi pakk 4500-4400 (itt combosabbat). utána meg kár találgatni majd ha odaérünk látjuk.
Nagyot esett, fog korigálni is az esésből.
Ha naposon nézem, szerintem ez simán lemehet a második szintig, érdemes készülni rá fejben.
Bubu, igazat kell adjak neked! Az elemzésed teljesen helytálló volt. Én 5 k-nál dobtam, de most egyelőre még várok. A nyugati piacok emelkedése nekem még nagyon gyanús és ott ha elindul egy újabb hullám le, akkor szerintem még itt is lesz mozgás lefelé sajnos. Na arra tartom a puskaport. Meglátjuk összejön e egy jó beszálló :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.