Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Tavaly az első gondolatom 4800 volt, amíg mehet, azt módosítottam fölfelé 5309-ig, akkor nem jött be az első mindig jó.
Most az első gondolat 5940 után jött volna be.
aham :) értem már. Csak mert külön használtátok a fej váll alakzatot és ezt a "spéci kifejezést" bár ezt inkább Charlinál láttam, bár ott lehet hatott az unicum:D
izgis, na vajon megtartja ma200 vagy viszi magával. Kapásból azt mondanám még van benne hely lefele. Itt nem igazán látok ugy erős támaszt korábról, ma200 meg fibo 38% ami ami...szerintem itt érdemes lehet pakkot venni indulónak.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.