Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Na, ki találja ki, mi a "samponos" alakzat?
Furmányos dologra gondoljatok?
A Goldmann, meg megbaxxa a q,,, annyát, 1 éve amikor venni akart, még visszavágta 2800-ra.
Napos chart miatt döntöttem, nekem nagyon rossz sejtésem van, nézzétek meg, ha 5400-nál, át is vált oldalazásba, a "samponos" alakzat akkor is fönn áll, ezt már néztem péntek záró után.
Amit kerestem OTP-ben, most beáldoztam itt, ugyanott vagyok, mint december 31.-én.
Szuper évkezdetem volt, csak 2000 db Pannyval kezdtem az évet, utána a KBC ültetett föl a szopórollerre 3x, meg a 900 fölötti nem eladás itt.
Most pihenő jön, nem lépek semmit a héten.
tavaly végig írtam, hogy ki milyen célárat hoz ki - mondanom sem kell, szinte semmit nem segített a döntések meghozatalában.
Röhejes és irreális célrakat hoznak ki az "elemzőházak".
Sőt, ha hirtelen túl sok és túl nagy/kicsi célár jelenik meg, akkor pont, hogy forduló következik az adott papír árfolyamában.
"5900 forintra emelte Richterre vonatkozó célárát a Goldman Sachs elemzője, míg ajánlását semlegesre emelte, korábbi 3010 forintos célárát megduplázta"
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.