Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem tudom, lehet, hogy csak egy kis short kirázás, hogy ne legyen egyértelmű az irány, vagy egyszerűen kiállt egy napra az eladó, hogy a kicsik belelkesedjenek és felhúzzák az árfolyamot. A forgalom sem túl acélos...
sőt, komoly vételi erő jelentkezett egy rövid időre, majdnem, mint a korábbi nagy menetelésnél. Kissé el is gondolkoztam, hogy nem lenne-e érdemesebb inkább egy kis bukóval dobni a shortjaim, de még tartom, ennyivel nem ilyesztenek meg, és messze még a 6.000-es kiütés... :D
Én inkább a kanócokhoz húzok, mert az ugyanúgy trade volt, mint a teste. Ez alapján a csökkenő vonal ma metszi azt az emelkedőt, amiből a napokban kiesett. Kb.: 450-nél, tehát ha addig felmegy, akkor még se a csökkenő csatorna nem sérült, se az emelkedőbe nem ment vissza, sőt, mondhatjuk, hogy az emelkedőből lefelé történő kilépést teszteli vissza. Szerintem.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.