Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Elég a piából!
A nyitó utáni hír minirally nem változtatott semmit a charton, így a holnapi bolondokórája, már izgalmakat ígér, meg persze a 14:00-ás öntünk, vagy nem öntünk Shakespeare kérdés.
jól döntöttél, bár én kacérkodnék azzal, hogy egy pakkot venni déjtrédre, egy másikat meg hosszú távra, mert a portfolió diverzifikálása az nagyon fontos dolog!
Most jöttem vissza. Megjártam a Tescot is. 0,7+0,2=4,000 HUF -900 HUF bónusz
0,7 + 2 pohár 3600 HUF -420 HUF bónusz
Az kellemes lesz, de 2 hét múlva veszek csak, úgy "biztonságosabb".
2015. dec. 08. 07:58
Rendkívüli tájékoztatás
Az EMA megkezdte a Richter által bioszimilárisként kifejlesztett pegfilgrastim forgalombahozatali engedélyének értékelését. link
Szép jó reggelt!
A kitárazást látva, tegnap unalmamban vettem egy kis MOL-t, amiből szeretnék kimenekülni.
A tegnap délelőtti erős kezdés után beinduló öntöde elvette az optimizmusomat.
TA:
A semminél, már többet lehet belelátni, mert már keresztezett , illetve közelít szintekhez, ami figyelemre érdemes.
MA14-et törte 5363-nál.
Középső Bollinger: 5257, támasz, jobb eseteben pattanni fog róla.
MA50: 4899, késve fog lefelé fordúlni, még heti 60 HUF-al emelkedik, negatív scenárióban 5000-nél találkozhat az árfolyammal, alsó Bollingerrel egyetemben.
Aki nem bír magával, és mindenáron Ricsi tulaj akar lenni, az a középsőnél vehet egy pakkot, óvatosabbjának kivárás, villámkezűeknek 5-15 percesen követve DT.
Sajnos a forgalom esést hozott, OTP-Ricsi 1,8 mrd.
Sajnálom a reggeli DT mulasztásomat, holnap meg délelőtt nem leszek.
Venném vissza, de kiábrándító a kitárazás.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.