Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
5647-es csúcson történő shortnyitáson, a mostani árfolyamon lehetett keresni 245 HUF-ot.
4100-ról föfelé 1347-et, kicsivel több.
Döntse el mindenki magának, ki tarthatja okosnak magát, meg ki nem.
Szárnyalhat bizony.
Adta nagy 4400-on is, lefogva a bejelentéses rallyt. Amikor abbahagyta tényleg szárnyalás kezdődött.
A rubelsorban van kockázat, ezért lenne jó, az oroszgyár beindulása.
Kedvez neki a gyenge HUF, meg az erős $.
Várom a visszaszállót.
Ippeg arra keszulok, hogy richtert tartosan TBSZ en tartok... Jo lesz az orokosoknek.))
A ket uj gyogyszertol szarnyalhat......
Ha meg az Egis sorsara jutna......csillagos eg.....))))))..
Igazad van, lassan tényleg nem bírom idegekkel. Amikor a 5600 felett elgyengült és látszott, hogy korrigálni fog, akkor nem shortoltam meg, pedig éreztem, hogy elég bátran lehetne.
Most a napokban a shortot a brókerem javaslatára nyitottam, nem túl nagy meggyőződéssel és nem zártam le, amikor 5370-80 körül volt, pedig éreztem, hogy ezt kellene tenni.
Sajnos az Elliott elemzéshez nem értek eléggé és így nem követem a grafikon minden egyes kis hullámát.
A néhány száz Richtert most TBSZ-re vettem 5430-on, de ezt sem túl nagy meggyőződéssel, egy esetleges rövid távú emelkedésre spekulálva. Te mit tennél vele, tartanád?
A funda alapján 2 évig nagy potenciál van b
enne, amit a közepes vevők is látnak, meg azok a nagyok akik tartják, de van még nagyobb, aki le akar építeni a kitettségéből, ez lefoghatja az árfolyamot, vagy 1/2 évig.
TA-san összezavaró mozgások vannak, így kénytelen vagyok kivárni.
Ahogy ment fel, kissebb parában majdnem zártam a shortjaimat, de mikor megakadt a birkózás 450-en már azon gondolkodtam, hogy rányitok még ugyanannyi db shortot dt-re, csak nem mertem, mert ilyen shortzárás helyett még rányitással nagyon be lehet fürödni...
Meglátjuk, hol lesz az alja, most úgy tünt, mint ha valaki hagyta volnas a kisbüfik által felvinni, majd ráöntötte az eladandót.
Most 5430-on zártam a shortot és vettem néhány száz longot, de lehet, hogy hallgatni kellett volna a brókerre és 5410 alá kellett volna megbízást adni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.