Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Tudod mit nem értek?
Hiszünk a 6-7K körüli 2016-os árban...akkor mi a tökömért szarakodunk most ezzel? Csak szétB az ideg, hogy hol dobjuk meg hol szálljunk vissza!!! Hát nem tök mind1???
Nagyon úgy néz ki, hogy az emelkedő trendvonal megfogta, onnan pattant! Ez a Ricsi nekem ebben az évben eddig két kézzel adott, de egyel mindig vissza is vett! :)))
Idén pénzt keresni a fundás alúlértékeltséggel tisztában lehetett, elég csak a fordítva lovon ülőre gondolni, akik a TA mindenhatóságában bíztak.
Idén hír már nagy valószínűséggel nem lesz, most fog nálam a TA előtérbe kerülni.
Nem, és most jöttem vissza, és nem akarok hinni a szememnek.
390-450-400-as duplaaljra építettem a straeégiát mára, helyette 390-450-355 után nem tudom mi lesz.
5450-net már kétszer érintette, így egy fordított emelkedő háromszög szétterüléssel lefelé.
Neve Csökkenő Szétterülő Alakzat.
most egy kicsit én is abba az irányba győzködöm magam, hogy nem duplacsúcsról le, hanem fel, azaz tartani, de ha felmegy 600-ig, és onnan lefordul, engem meg kivág a stop 350-en, akkor nem lesz őszinte a mosolyom...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.