Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
4612-4634 közötti dt köröm kész.., amúgy megsúgom 10 db csak , kurvaélebe ennyit kaptam az élettől ... kész vicc !!! és a héten ez már a 2. ilyen dt-m, az elsőt Mollyban kaptam ki 3 (!!!) db-bal ... szórakoznak a brokik ...
Azt tippelem, hogy nap végére felhúzzák 50 fölé, jövőhéten pedig már mindenki a pozitív gyj. lázában ég majd! Sőt, még sanyafuel39 pakkjaira is beköszönt a tavasz és simán kiovadnak!:-)
Igen , ugy latszik megveszik az eses.., a 4600 kemenyen tarja.., ha valamilyen okbol megszunne az eladoi nyomas akar komolyabb emelkedes is lehet belole. Eddig nem zuhant be, szvsz nem is fog.
Még ne temesd azért! messze még a nap vége! hamarosan nyutnak az usákok is és amúgy is kijárna már egy zöld gyertya ennyi piros után! Hó vége van, ráadásul péntek! Remélem ismét felkötik záróra ahogy szokták!
Az a baj, hogy most megy a baromságok mondogatása a legfelsőbb szinten, eredmény Ricsi, Mol és az előbb Otp leöntés. El is szállt a bizalom pedig milyen szépen vették ezt is 4626 felett. Így nem lesz ez se zöld végén s majd mondhatja Egon hogy élesen lefordult a fej-váll nyakvonaláról, holott szerintem simán fölé zárt volna.
Az a baj, hogy most megy a baromságok mondogatása a legfelsőbb szinten, eredmény Ricsi, Mol és az előbb Otp leöntés. El is szállt a bizalom pedig milyen szépen vették ezt is 4626 felett. Így nem lesz ez se zöld végén s majd mondhatja Egon hogy élesen lefordult a fej-váll nyakvonaláról, holott szerintem simán fölé zárt volna.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.