Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerintetek a legvalószínűbb forgatókönyv középtávra (max 1-2 hónap), hogy esetleg megérinti a 4600-at utána kvázi dupla csúcs és jön az eső csatorna??
Amikor az árfolyam a 4600-ot ostromolta, akkor is ilyen erők munkálkodtak. Valójában tuti köze lehet a Ricsihez a dolognak, mert akkor is emléletileg "részvényt vásároltak". Csak kicsit sok dolog vna már beárazva a dologban és az viszi előre a Ricsit, hogy a BUX egy semmi (MOL gyengélkedik, OTI el lesz gyengítve, mert kap egy elég erős konkurenciát a haza piacon)
Ennyi az egész szerintem, ezért nem tapsolnám, hogy miylen csoda papír. Ez ís egy BLUE és az öreg hiába mondja a terveket 5 éves tévlatban itt nem lesz duplázás rövidtávon(mint FHB) Jelenleg biztos funda alapon a BUX ezt az egy nagyobb blue-et tudja felmutatni, ami kicsit égő...
Minél magasabb ról esik, úgy emelnéd te is a bevásárolandó mélypontot. Mire is gondolok?
Most a Richter 4500-4550 sávban van, talán megint megböki alulról a 4600-at. Ezután elkezdődne egy masszív eső csatorna. Tűkön űlnék, mert nem tudom hol lesz az alja. Meg lehet nézni, a shortolásokat gyakrabban rontja el az ember, mint a longot (legalábbis, én). Hiába jósolja most Egon, hogy a 4150 elérhető lenn, nem merném kivárni ....
mindig hiszek egy nem "tök ismeretlen" emberek közti konzultációjában
No, nem kell megijedni, egy portfolio forumot nem keverek "ismerkedési" fórumokkal link
Törölt felhasználó2014. 01. 09. 21:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az a baj hogy lehetetlenek a cèlàraid. Max akkor menne le 4100 ig, ha valami giga rossz hír jönne, ha meg ez bekövetkezne, akkor meg nem vennèl bele 4100 en sem mert lejjebb vinnèd a cèlàrad.
Amúgy szerintem poziban vagy csak húzod az agyam!! :-) :-) :-) bàr azt mèg ne, tudtam eldönteni, hogy short vagy long. ( inkàbb short ) meg otit is shortolod valld be! :-) :-)
Törölt felhasználó2014. 01. 09. 21:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az a baj, hogy te mindig olyan cèlàrakat lősz be ami màr olyan mèlyen van, hogy nagyon nehèz elkèpzelni. Ahhoz hogy ricsi lemenjen 4100ig giga rossz hírnek kell lenni. Oti is mindig mondtam, hogy fel fog menni, fordulni fog, miközben mindenki màr 3700et vízionàlt. Ma is jól elkaptam. Kicsit feljebb kène lőni a cèlàrakat. :-) max ha nem talàlod el ücsörögsz egy picit. :-) egyèbkènt szerintem te poziban vagy, csak húzod az agyam... :-) :-) :-)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.