Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hi Accept,
Nekem ugy tunik, hogy megallt..,a harom feher katonara ma egy doji johet es igy nem lesz meg a dupla csucs sem.., ezert gondolom, hogy eleshet a 4500.
Te hogy latod?
Igen a "jó papír a Richter" beírásokból nem szűrtem volna le, mert kicsit hiányoznak az réved. Bár tőzsdén nincs értelme érveked keresni.
Az jobban rédekelni, hogy melyik alap vásárolja ennyi, de az öreg nyilatkozata és a vásárlás nagy volumennel között egyenes kapcsolat van.
Ez kicsit érdekes.
Shortot zártam ez a Ricsi elég szerencsétlen papír számomra és lehet hanyagolom egy ideig.
Remélem ha már Vezérigazgató Úrnak meg lesz az asszony Merciére való, akkor elkezd esni az árfolyam, mert ez így egy kamu ralliindító hír volt(stratégiai terv felolvasás hangosan). Amit valszeg előre megjátszottak...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.