Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Semmi komoly. Csak egy kis hosszú hétvégés welness... Van egy felkapott hely tőlem 50 Km-re és azt nèzzük meg a párommal. Állítólag baromi jó a kaja!:-)
Ha tippelnem kéne akkor azt mondanám, hogy tutira az őszi nyerődből repülsz egy távoli szép és meleg helyre!:-) Január végén én is megyek. Igaz nekem kis nyerő után ergó kis kiruccanás lesz csak!:)
Nagyon nem enegedik a korrekció kibontakozását. Napközben egy alap vagy valami nagypályás játékos támasztgatja az árfolyamaot, ha meg már az sem segít, akkor Bogsh Erik Úr próbálja felfrissíteni a befektetők emlékezetében nyilatkozataival a Richter amúgy köztudott, de néha feledésbe merülő törekvéseit...
Szia Évus! Köszi ismét a mai nagy adag optimizmust!:-) A 3200 ban én sem hiszek, de még mindíg kivárok. 4200 alatt viszont azt hiszem kibújok a csigaházamból, abbahagyom a paszivitást. Nemsokára megint gyj, ami egy közelgő mélyebb pontról megdobhatja az árfolyamot.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.