Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azèrt jó köröd volt. Mini longra jó volt ez!:-) èn amikor belevettem èn is mini longra terveztem, de ha màr bent ragadtam pàr napig, akkor màr megnèzem mit hoz a hèt. Hàtha bejön. Ha nem hàt mozizom tovàbb:-)
Sztem ma szép kis meglepi jött össze. Az 50MA-s záróval szépen felmászott nálam az eső eső trendvonalra. Két alsó szárat is behúztam az ékbe, mindkettővel max 1 nap lehet még az itt hezitálás, azaz ha tényleg csökkenő ék a kotta, akkor ebből UP lehet...
persze, miután ott volt a brutális nagy pakk .... mindig a sávozás két végletét figyelem... most éppen felfelé állt a zászló, elég volt zárás után megadnom a 4346 eladást...
Na az jó. Szerintem meg van az esèly, hogy az èkelődèsből felfele tör ki. Az elkövetkező egy-kèt napban meglàtjuk. Ezèrt èn mèg kivàrok, hogy mi lesz belőle. Azèrt is nem adom el.
sikerült egy jó kis lokális mélypontot elkapnom egy 42xx-nél történt vásárlással. Remélem nem hagy cserben ...
Törölt felhasználó2014. 01. 07. 16:32
Előzmény:
törölt hozzászólás
ájszberg
Törölt felhasználó2014. 01. 07. 15:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
:):) TE soha semmiben, ÉN mindig mindenben :):):) amúgy nem full tőkével, de otiban, meg ricsiben is csücsülök:):) tavaszra jó lesz az hidd el... kaszálok:):)
Véget értek vajon a dolgozói eladások, vagy még lehet számítani nagyobb öntésre ?
Mert ha nem adnak el nagyon, akkor lehet van belsős információjuk arról, hogy jól fog növekedni a cég ami az árfolyam növekedésével is jár majd.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.