Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Két dolog aggaszt. Egyik a viszonylagos magas ár, amiben szerintem már van némi túlvettség is és ezért félek belevenni, bár bent van még az emelekeő trend csatornában. RSI-t tudna valaki mondani?
Másik: egy kiadós korrekció másik trendcsatornába terelné az árfolyamot, amiről szintén ki kellene derìteni, hogy folytatódik e az emelekedés a korrigálás után!?
Ma nem tudok géphez ülni, csak telórol tudok néha ránézni a fórumra és az árfolyamra, de légyszi írja meg valaki, hogy az ERSTE rendszere működik-e? Karterab?
Mas kerdes persze, hogy a varhato korrekcio miatt most nem aktualis a vetel.., de mi van, ha kijon a johir a Cariprazine-rol.., akkor vajon merre torne ki ebbol a beszukult ekalakzatbol?
Ugyan olyan sz.r!!! mint pénteken. Nagyon dühös vagyok. hívtam az ügyfélszolgálatot, csak elnézést tudnak kérni, majd javítják. Kérdem mikor, nem tudja, dolgoznak rajta. ( Ha én így dolgoznék, pillanatokon belül felkopna az állam.)
A múlt héten nem nagyon voltam képben. Valaki esetleg össze tudná foglalni, hogy mi várható most Ricsiben? Hol vannak támaszok, ellenállások? Előre is köszönöm.
Hónapokóta követem és is minden nap Ricsi mozgását és teljesen logikus amit írsz. Viszont olyan magasan van az árfolyam, hogy nem merek belevenni, pedig TA alapon is bíztató a helyzet. Csak múlt héten láttam Ricsi chart-ját, de a zárókból így is tudom, hogy az emelkedő trend nem sérült és a támasz felett van. Bár úgy sejtem, hogy elrugaszkodni nem tud tőle és nem igazán tud a sáv közepe felé megindulni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.