Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
este átnézem a grafikont ... majd írok egy sor gondolatot... ma azért mégiscsak ricsi 250K-s vétele volt sztem a húzóerő ...
sztem mindenki "higgadjon le" és este véleményezzük, hogy mi a valószínű további irány ... hiszen ez egy nagyon tagokból álló fórum ..
Elég ocsmány, hogy amíg nem lépett be a Richter Gedeon addig sehol nem volt az árfolyam. Lehetséges, hogy január végéig így ki akarják húzni.
Ergó manipulálják az árfolyamot, mert már közel 500E részvénnyel mit akarnak kezdeni?
úgy látom nem jelent meg a 21-es kommentem ...
szóval sajnos nem kötöttem, de egy pillra jól esett átszámolni többezerrel szorozni a leendő kis nyerőmet.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.