Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem verodott szet a csapat.., mindenki itt van, csak uj helyzet alakul es ezt mindenki maskeppen ertekeli..,a xetra is bezavart sokan nem is tudtak kereskedni a mai nap folyaman!Szerencses vagyok a kib@szott otp-mel, hogy egyaltalan el tudtam adni.!
Törölt felhasználó2013. 12. 06. 21:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
Követem régóta a fórumot, de csak egy hete váltottam read onlyból. Rengeteg long pozim volt ricsiben. Nekem idén a céláram 4500 volt. Ez megvolt. Innentől lefelé várom egy kicsit és ebbe álltam bele. Most úgy néz ki, hogy nagyon nem akar vissza táncolni.
Azt gondolom hogy a többiek sem hisznek a szignifikáns emelkedésben ezért néztek más papírok után.
Aztán ha jönnek a jó fundás hírek akkor itt lesz megint mindenki. ;-)
Hi Evike
Hazaertem munkabol, gondoltam megnezem mar hany kotes szuletett ma max aron,mert meg SOHA nem sikerult eladnom a TOP-on, de meg a kozeleben sem.., persze nem tozsdezem tul regota..,hat ma megvolt!!!
9;49;36-nal az az en pakkom volt es meg ugy is , hogy a tobbit 75-on 85-on adtam ezt fogom unnepelni egesz hetvegen!!! Hihetetlenul jo erzes ez egy kezdonek..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.