Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Bármelyik okostelefon jó ami tud legalább HD felbontást meg legalább 5 collos képernyője van, mert ezeken már látod is hogy mit csinálsz s használhatod a normál weboldalakat, nem kell a szar lebutított mobilos verzión szenvedni. Nekem egy kínai belsővel bíró telefonom van, teljesen megfelel.
Megbízásokat adok, módosítok, törlök a normál Random Netboon felületen akár a metrón utazva épp. Kár hogy nem vettem már ilyet előbb :(
Nem láttam értelmét az okostelefon hisztinek, facebook stb nem érdekel.
Most már van értelme, na meg a benne lévő GPS is jól jön sokszor.
Múlt hét eleje óta ostoroztam magam, 4470-nél kiszálltam, de nem volt bátorságom visszaülni. És lám-lám nem vesztettem, csak egy nyerő futamot hagytam ki :)
Napos:
Ék alakzat. Ezt az alakzatot erősíti a mindkét indikátorban megjelent divergencia. Letörés következhet ebből az ékből. Egy gravestone doji az ék csúcsában - megerősítést egyelőre nem kapott, ma következhet a megerősítés egy piros gyertyával. Azonban nem kizárt egy trendirányú, felfelé kitörés először, majd csak ezt követően érvényesülhet az ék alakzat, azaz jöhet a letörés...
Támasz a 4150, a korábbi kitörési szint, és az 50 napos átlag. Felfelé a 4550 megerősített ellenállás.
tökkéletes volt a meglátásod...
Végre kiengedte magából a szuflát a Richter. Nagyon feszített volt már. Nagyon várható volt, hogy a 4600-nál csúcsosodó ékből egyszerűen kiszakad. Éééés, lőn....
Ma meg lehet..,penteki zaro alapjan mara 550alatti zarot vartam es egesz hetre lassu lecsorgast..,szerintem sem ez az alja es lejon 4400 -ig,lehet tovbabb is
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.