Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem bíznám én sem soha senkire! Ezért nem teszem bankba sem, mert megvagyok győződve róla, hogy én is jóval többet kihozok belőle, mintha 2.5-3 % ért a bankban porosodna. Idáig bejöttek a dolgok, de a múltheti pofon után rájöttem, hogy sokat kell még tanulnom. Vannak márcszakirodalmaim, de még tervezek párat beezerezni. Nézegetem a szaki oldalakat és azbelemzéseket is. Viszont nagyon sokra tartom az itt fórumozó, gyakorló tőzsdésektől kapott tanácsokat is! Ezeket már a kezdetektől gyűjtöm és úgy érzem nagyon sokat jelentettek az elindulásban.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.