Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Igen vételi oldalon megint furcsa a könyv. Ugranak 1-et, de nem követik az ugrást, majd kis idő elteltével a könyv elejére állnak az alatta lévő tétel egyikével. Ha esni akar akkor pedig rátámasztanak és pótolják a vételi oldalt.
Tudom.., ismerlek., hidd el! Azt is tudom, hogy minden adottsagod es lehetoseged megvan a boldogulashoz! Az alapok adottak.., el sem tudod rontani! Bizz magadban, mert akik mogotted vannak mindig biznak benned! Ez persze felelosseget is jelent es ezt nem szabad elfelejteni.., de szabadsagot is mert sajat donteseid kovetkezmenyeit Te magad viseled..!
"Edesapam".., Nagyon szep megszolitas..! Tisztellek erte es Edesapadat is!Remelem sok ilyen orokos van kozottunk aki igy tiszteli a szuleit..! Minden tiszteletem a Tied es a Szuleide, Baratom!
Törölt felhasználó2013. 12. 04. 00:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
Aza helyzet hogy kénytelen vagyok ilyen lenni, mert nagyon bánt még mindíg ami 2 hete történt velem a 250 alatti leszúráskor és azt a pánikolós, rutintalanul türelmetlen helyzetet nem szeretném soha többet átélni!
Törölt felhasználó2013. 12. 04. 00:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hát ha még a többi gyümölcs és zöldséglevünket is kóstoltad volna?:-)
Szerencsére nagy a választék és ilyenkor, Karácsony környékén a limitált szériás fahéjas-szilvás-almalevünket is ajánlanám, ami melegen is nagyon finom!:-)
Sííímán!:-) Még gyűjtögetem az infókat!:-) Ricsivel most egyenlőre kivárok. Addig is tanulgatok és próbálom felszívni magam, hogy a lehető legfelkészültebb legyek, mire eljön az új beszálló ideje!:-)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.