Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Másik oldalról is lehet nézni: kicsit beesik de visszahúzzák, meg folyamatosan van vétel. Valaki nagyon venni szeretne de még 4550 alatt. A tegnapi túlhúzás meg azért volt, mert így tudott összeszedni egy csomó papírt azoktól akik 4550-nél álltak. Na meg záróban is benyomtak egy kisebbfajta vételt, minden kellett nekik. Szóval ez lehet kitörésgyanús is...
bővebben:
(előrebocsátom: legutóbb féléve vettem a papírt, a split előtt, azóta nem foglalkoztam vele, csak néha megnéztem az árfolyamát)
az msci-indexbe visszakerült e a papír? nekem az rémlik, hogy november végéig volt az adatgyűjtési időszak és valamikor dec 6-10. között publikálják ezt. de lehet rosszul emlékszem és ez már megtörtént...
egyébként akkor a papír 34000 volt. valyon melyik magyar papír (-egis) produkált ilyen eredményt még? :)))
Ez a Ricsi nagyon olyan mint a papírrepülő. Ha le akarna esni aláfújnak 1 kicsit és továbbdöcög.
Egyébként szerintem ültetik befele a népet. Összezavarják a piacot és ezt kihasználva 4500 felett eladják amijük van. Lehetséges korábbról maradt meg nekik. Vagy valami nagy alap másba fektet és kell neki a pénz, de maxon akarja eladni.
Ezek találgatások, de az tény, hogy a CHART kamu.
Törölt felhasználó2013. 12. 04. 10:38
meg tudnátok mondani, mi a helyzet az msci-be visszakerülés publikálásának időpontjáról?
köszi.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.