Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
No tehát némi vajúdás után ez lett az ötletből, aztán majd meglátjuk, szóval aki szeretné megosztani gondolatait, avagy kérdéseit a BÉT vezető részvényeiről, azt szívesen látjuk itt is: link
Holnap nem lesz usa, várok holnapra is egy 100 pontos csorgást. Péntek nekem kétesélyes, lehet feljebb húzzák a hóvége miatt. Kedd környékére várom 42...
Szia Évus, bár nem engem kérdeztél, de bizonyos vagyok Ricsi emelkedésében, de én is azon az állásponton vagyok, hogy most szüksége van egy nagy levegőre, bazi nagyot hajrázott az elmúlt hónapokban...
Hegymászó zsargon szerint a 4. alaptáborban van, a csúcstámadás előtt, ez nekem a 4450 környéki kőkemény küzdelmeiből jön le.
Még nagy perspektíva van benne, nem felelőtlen a 4700-4800 körüli célár, de most kicsit kiment a vitorlából az MSCIszél...
Ha jön a cariprazine megerősítés, szerintem indulunk újra. 4300 környéki beszállókat kalkulálok magamnak, de a következő napokban figyelem, hogy dobálgatja a farát és csak utána fixálódok.
Ez a támaszvonal leengedése elég szimpatikus és liberális megoldásnak tűnik! :-) Támogatom! Like! :-)
Törölt felhasználó2013. 11. 27. 22:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
Remélem nem hangzik okoskodásnak, de egyenlőre úgy tűnik, hogy akkor szabadna csak belevenni Ricsibe, ha a 4400 megtartaná és onnét fordulna. Persze könnyen lehet, hogy nem tartja meg a 4400 és bekövetkezik a letörés, ami persze nem biztos, hogy valódi letörés lesz. Lehet, hogy csak ál letörésről lesz szó és néhány nap múlva visszamászik a trendcsatornába. Könnyen lehet az is, hogy most megint az oldalazásban fog kimerülni a korrekció, napokig itt pihenget 4400 környékén és egyszer csak felpattan. Szóval TA alapján most mindenképpen ki kellene várni, hogy megfogja-e a támasz vagy nem?
Törölt felhasználó2013. 11. 27. 22:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szerintem az korai. Én addig várok amíg le nem megy ahonnan indult a mostani fel kb. 4250-ig.
A chart-ból jól látni, hogy "nyílegyenes" az út a 4700-4900 felé. Nagyon durva lenne, ha kiesne a sávból, illetve, ha a sáv hirtelen irányt váltana. Túl jó a piaci helyzet (a nemzetközi is). Nem valószínű a "hirtelen" (tendenciózus) irányváltás.
A chart-ban az alsó vonalat nyugodtan lejjebb lehet tolni, hogy a 4200-as leszúrást érintse, és ekkor láthatjuk, hogy most akár 4300-ig leesik, nem tekinthető a sávból való kiesésnek. Ez nem "csalás", mivel a sáv tendenciáján nem változtat, de a realitásokat jobban figyelembe veszi ....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.