Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ez milyen méreg már ... reggel 15,-Ft-on múlott, hogy a 66 db. MOL-t nem sikerült dobnom... már vissza is vehettem volna 18 alatt ... azért 10 db-ot vettem 17950-ér, úgyhogy most 76 db. várakozik eladásra :)))
Bár ricsi topikban vagyunk, de arról nincs mit mondanom ...sajnos... :(((
huhhhhhhhh... ha tudnád mit éltem át 7végén... pénteken azt a 141 db. MOL-t nem a "tőzsdepénzemből" vettem ... gondoltam, 1x megforgatom ... állandóan az járt az eszembe, ricsikéhez is így jutottam januárban hozzá, hogy 1x megforgatom ... DE már el is különítettem ezt a pénzt, nehogy kísértésbe essek... !!!
ez meg csak áll-álll... és állll ... valaki igazán megadhatná a kezdősebességet ... egy jó nagy seggberugással ... :))) komolyan mondom, nagyon uncsi már ... Istenem, csak nehogy megsértődjön és visszaforduljon ?:)))
köszi :)))
ricsike ma picit igazán emelkedhetnél (!) ... légyszi-légyszi min. 35795-re !!! köszi-köszi
Ui: képzeld, a pénteken vett 141 db. MOL-t eladtam :) már csak 66 db. van, bízom benne, ma az is elmegy ... és év végére meg lesz a NULLA :)))
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.