Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
pár perce derült ki, h Dominique Strauss-Kahn áttette ma estére a holnapra tervezett besza/behu-party-t, ezért mentek haza imf-ék...;)
amúgy nem értem, ez miért most derült ki, amikor állítólag már reggel hazamentek...?:S
A kabriót nem szeretem, leégek, napszúrást kapok ... :)klímapárti vagyok nyáron... a többi ajánlatod NEM mind ismerem, de majd utánanézek mihelyt ledolgozom a ricsikéből még meglevő -200 ezret... addig csak rv-ben tudok gondolkodni... :)
mindenkit óva intenék messzemenő következtetések levonásától, mert a mai emelkedésért elsősorban a hati kifutás felelős, a short zárók meg szép lassan elfogynak majd. A kamat meg durván negatív
szióka... képzeld, a MOL-ból 40 Ft hiányzott a céláramból ma, bízom benne estig meg lesz 18,220,- !!! valamelyik nap meg 1,-Ft-on múlott OTP eladásom ... :(
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.