Bocsi barátom, de kicsit "checkoltalak". H.box, KEG és Genesis topikokban nyomulsz. Gyakorlatilag egyidőben. Szerintem ez itt nem neked való. Jó kereskedést a szeméttel!
Ez a axióma kétségtelenül igaz, ami a befektetői lélektan működését illeti. Viszont ami az elmúlt napokban történt, annak köze nem volt a lélaktanhoz, annál sokkal konkrétabb érdekek mentén liftezett a papír.
Ja, nekem is volt ma egy kis vidéki melóm, hazafelé meg belefutottam egy cimborámba, amiből természetesen iszogatás lett. Záró sikeresen lekésve. Remélem nyitó alacsony lesz:)
Ez most elég pozitív hír, erre jön még a május 31i jelentés az EETEk csomag portfolióba nem illő részének értékesítéséről!
Szerintem, durva május végére lehet számítani
2009 óta figyelem az RFVt, mindig volt egy-két komolyabb korrekciója, de éves szinten nagyon jó volt (2év tapasztalat nem sok, szóval nem hisszem hogy aggódnia kellene bárkinek is akinek ez a részvénye van, akárhonnan is!
Én ma sikeresen belevettem a napi maxon, mert nem voltam gépközelben, és nem akartam lekésni az "akcióró". Bénán csináltam, de ez a cég biztos, hogy meghálálja a bizalmamat!
H a kis hazánk nem a simlik paradicsoma lenne, ez a pár nap izgalom sem jött volna létre. Ki az Istennyila hiszi el a kikent kifent okostojás elemzőknek, hogy mondjuk szerdán bejelentik, kb, 30 % -al jobb lesz egy cég eredménye,erre egymásra néznek a részvényesek, és imigyen szólanak " a kutyafáját, de túlvett ez a részvény, adjuk már el izibe" Vicces!
Egyet lehet tenni, tartani. A játékok lecsengenek , és megy minden a maga normális útján. Kiknek most átjátszottak majd egy milliárdért, azok nem öngyilkos jelöltek. Akik meg játszották, lassan elfogy nekik vagy a papír, vagy a motiváció , vagy mindkettő.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....