Sokan vártuk 5500 környékén, hogy mikor hagyja le végre az OTP-t. Most már a Zwack, Egis és Richter következnek. 50k-nál tizedelés, aztán mehet elölről a kör. Bilibe lóg a kezem? :)))
Kibújt a szög a zsákból,ez hát a te bajod, te nyomorék, amiért itt boldogítasz bennünket egy pár órája....mindenről ez jut eszedbe..az ágyba bújás.
Kezeltesd a hiányodat.Ott van mindjárt a jobb kezed..de a jó édesanyádnak is szólhatsz, ő majd biztos segít neked,nagy rutinja van benne,ahogy hallottam...
De legjobb lenne visszahúzni a pán erzsis haverjaidhoz,fúrjatok csak jó mélyeket egymásban....
A záró mondatot már úgy kell értelmezni, hogy az egy visszafogott terv. :-)
Szerintem ezzel ők már nem tudnak mit csinálni, a lavina elindult. Pont, mint a Google. Megszokták, hogy minden évben nagyot szól a jelentés, és ha már csak 20-30% a növekedés, akkor csalódottak. Ez a "nagy" cégek részvényeinek sorsa.
Én 17 és 20k közötti árat irtam és azt is,hogy számomra is igen optimista az utóbbi ár.Nem tudhatjuk mi lesz még az idén.Majd az ősszel visszatérünk erre
"Talán az egyetlen olyan magyar tőkepiaci szereplő vagyunk, akik rendszeresen, évente kétszer közölnek előrejelzéseket a menedzsment részéről. Azonban azzal szembesültünk, hogy a befektetői várakozások rendre meghaladják ezeket az előrejelzéseket" - mondta Soós Csaba. Szerinte a tegnapi és a mai árfolyamváltozás is azt mutatja, hogy túlzott várakozások votlak a lengyel akvizíció bejelentése előtt.
A fentiek miatt a jövőben az E-Star óvatosabban bánna a várakozásokkal. "Hiába kommunikálunk aktívan, a befektetőknek gyakran saját gondolataik vannak, ezért a jövőben visszafogottabb várakozásokat fogunk közölni" - mondta az elnök. Ugyanakkor a középtávú stratégiában megfogalmazott számok továbbra is érvényesek, ebből a szempontból mérföldkő a mostani felvásárlás.
"Az árbevételünk két és felszeresére növekszik az EETEK megvásárlásával, a közeljövőben egy kétszer akkora E-Star jön létre, mint az eddigi" - zárta a sajtótájékoztatót Soós Csaba.
Jól van na, csak valakiből megszólalt az irígység, az ember meg őrizze meg a humorérzékét, én azt mondom!
A célár írása önmagában mondjuk nem vicces, elég sokan megteszik a világban, legfeljebb a mértéke lehet túlzó. Én mondjuk kevésbé tartom a 20k-t viccesnek, mint mondjuk az Erste valamikori 10000-es célárát az Orcora pl.
A tranzakcióval a céghez került Mielec város (60.000 lakos) teljes távhőellátása és az ipari parké is, valamint Gorlice város (30.000 lakos) majdnem teljes távhőellátása és több ipari fogyasztó is.
Előbbi helyen már folyamatban van két gázmotor fejlesztése, amely jövőre további 2 milliárddal javítja majd az EBITDA-t.
Ezt inkább most fejezzük be, ha kérhetném! Ez nem az a fórum, nem az a hely!
Célárakat írni meg kicsit vicces. 20k év végére? Messze vagyunk mi még attól! Jelenleg a 12.300-at nem tudja stabilan átvinni. Viszont pénteken újabb hír (lengyel kötvények), 31-én pedig Q1! Szóval jönnek még hírek a nyár előtt...
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....