Kösz, de én megvárom, hogy kevésbé legyen olcsó. Nem szeretem a nagyon olcsó dolgokat. Úgy 30 ezer ft környékén majd elkezdem venni, akkor már kevésbé lesz olcsó. Olcsó lesz, de nem ennyire.
Én nem izgulok,bár nem tetszik amit művel valaki már egy ideje.A cég bőven ér ennyit és osztom a 14-15k-s árat.Éppen ezért amint megjelennek (és fognak)komolyabb vevők,az ár be fog állni a helyére.Az 5 éves tervben az idénre több projekt volt beharangozva.Mivel gyakorlatilag már egy kész és működő és NYERESÉGES céget vett meg az E-STAR szerteágazó érdekeltségekkel,ezért ezek továbbfejlesztése új megrendelések keresése már a közeljövőben megindulhat vagy akár már folyamatban lehet.Romániában sem alszanak (a tervükben tíz várost céloznak meg),onnét is várhatóak komoly projektek.Mellesleg majd a várható új részvénykibocsájtásoknál sem lesz mindegy,hogy milyen áron tudják eladni azokat ezért más cégektől eltérően akik pénzszerzéshez a bepalizott kisbefektetőkre öntik a papirokat jól lenyomva az árat is,az E-Star az emelkedésben érdekelt.Ezek fényében az idei céláram 17 és 20k közé tenném.Bár ez utóbbi már igen optimista jóslat szerintem.Október-novembertől várok jelentősebb esést,korrekciót főleg,hogy a következő év "lightosabb" lesz új munkák terén.Ezt néztem ki a varázsgömbből most
És ezt nem arról lehet leszürni, hogy itt mit írogatnak páran, hanem arról, hogy ma ment sok pár 10 darabos eladás még 12000 alatt is, vagyis könnyű a kicsiket megvezetni egy kis eladással.
Ez régebben nem volt ennyire egyszerű, de ahogy látom, kezd visszaállni a rend.
Persze, annyi papírja van több számlát kellett nyitnia mert egyre nem fért volna rá. Nyilván nem érdeke az árfolyamemelkedés. :-)
Ettől persze még nagyon hasznosak a beírásai.
Nekem se akaródzik eladni ezt a remek pappert, de ha őszig esni fog, akkor minek tartani? Nem tudhatjuk előre...
Ha megduplázta magát, akkor nem 2000-3000-et kellett volna emelkednie az utóbbi időben, tehát még 4000-5000 benne lehet. Ehhez persze kellenek a nagybüfik, mert a kicsik elhitték hogy már most is drága és várják hogy 7000-en vehessenek. Nem egy ilyen ismerősöm van, el is szoktam ilyenkor küldeni őket a csipába :D
hagyd, hadd menjen el, adjon el. majd visszajön 14k-nál... elég gyorsan el tud fogyni a türelem egyeseknél, mert nem mentünk a tegnapi hírre qvasokszázalékot, meg ma van kis korrekció...
DM ez nem lenne eleg? Duplazza magat a ceg...
I am not selling in may and I stay - lol.
Szerintem inkabb most lesz igazan erdekes a sztori. Nem fedtek fel meg mindent...
Jol jatszik a management.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....