ha ma realizálsz, a t+3 napos elszámolás miatt pénteken lesz az értékszládon a pénz, onnan még ki kell utalni a bankszlára, onnan mehet a befizetési szlára. időben nm fér bele.
Tuszokmester vagy egy eladó oly mindegy.Mégis miért éri meg ilyen vehemenciával adni valakinek ilyen jó hír után mikor az általános vélemény (szakértői is) szerint éppen hogy felértékelődött a részvényár? Egyedül a shortosnak lenne érdeke megfogni az árat.De mégis mire számit,mikor 12k alatt már ezelőtt is alig adták?Kikkel akarja megtámogattatni a tuszkolását?Főleg mikor igy egyre inkább csak alulértékeltebb lesz a papir egyre több vevőt vonzva?És mire számit,kiktől veszi majd vissza ugyan alacsonyabb áron majd?Egyáltalán ki az a marha aki shortol ilyenkor?Korábban nyitotta és már kényszerhelyzetben van?Nem igazán értem
Egyébként hosszú távon abszolút nem izgulok a papír sorsa miatt, nincs rá okom, okunk... Viszont most napira vettem, ezért nem kéne már 12000 alá benéznie.
Az Erste kommentár 2000 forint részvényenkénti értéket említ. Szerintem ez ortodox-konzervatív megközelítés. Én már most 2500-3000 forintra teszem az EETEK beillesztését a portfólióba, de ez jövőre, ha lezajlik az átszervezés még több lesz. Gondoljatok csak a brutál árbevétel növekedésre. A piac most még a finanszírozás miatt aggódig, de remélhetőleg pár nap múlva innen is megnyugtató hírek jönnek majd.
Mi "később ébredők" vagyunk, de nálunk is észhez fognak térni és menni fog ez még ma FEL. Úgy gondolom, hogy mára 11970 volt az alja és délután ledolgozzuk a mínuszt.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....