Sokkal nagyobb forgalom ennél idén már nem nagyon lesz. Lassan a nyár is elkezdődik. Június első 2 hetében a nyugdíjpénztári vagyon 95% eltűnik. Nagy kérdőjel, hogy az OTP mennyi stockot ad vissza az államnak és azzal mit kezdenek majd az ÁKK-ban.
Csak az a kérdés,mennyire fogja tudni lenyomni majd az árat vele.Ha a tegnapi átkötések mind shortra nyilnak,az nem túl sok,de elnézve az utóbbi idők vételi kedvét elég lehet megint,hogy egy hétig minuszban zárjunk mindig
A júliusi határidő júl.15-én fut ki. Én a shortomból ügyesen ki tudtam szállni 12 080-n meg ma 11 500-n. Neki nem lesz ilyen szerencséje. Kár szegény lelkemért :-)
Csatlakozom..tényleg elkurta a srác....dehát van ilyen,isteni szerencséje, hogy a külföldi eladónak még maradt tétele..különben csak úgy szívatásügyileg, 12k fölött zárta volna...
Egyébként megint olyan árat láttunk ma, ami után tucatnyian fogják a fejüket fogni:oh,bakker, ha beálltam volna és kicsit bátrabb lettem volna,most(júl 15) már vehetném a balatoni nyaralóm...
Nem hallottuk,de azért egy eladás nem csak egy gombnyomásból áll.Hogy nem fix áron,hanem piacin adták az lehetett véletlen,de akkor meg minek veszik vissza ha el akarták adni amugy is?
Törölt felhasználó2011. 05. 06. 15:47
Nem vagyok e-staros, de gondoltam érdekelhet itt valakit ami a fülembe került.
Azt beszélik, hogy véletlen nyomták meg az eladás gombot piacin a mai nagy borításnál. Vagyis nem volt valódi eladási szándék. Most igyekeznek visszavenni ezen a szinten és közben lent tartani nagyobb eladási látszat tételekkel a könyvben.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....