Ketté kéne választani a dolgokat. Fórum szinten "formerplayer" sokunknak anyagi hasznot hozott optimista előrejelzéseivel, amiért csak köszönetet érdemel. Akinek meg egyéb okokból gondja van vele, azt tán ne itt ismertesse.
Nálam lassan te is johhny szintre süllyedsz, de nem baj,majd csak túléljük valahogy...
Egyébként tudatos volt a pannergy-s provokáció...érdekes, akkor nem nagyon pattogtál, amikor ott az rfv-t ekézték, hanem beálltál a fradi B-középbe jó hangosan éltetni egy üres,ügyesen pénzlenyuló céget.
Egy jó tanács:vegyél egy nagy levegőt, szállj vissza az E-Starba.Kicsit máshogy fogod látni újra a világot.
Ha a nagy korrekcióra vársz, megint lemaradsz....
Lenne egy kérdésem a fix pakk és a játszós csomaggal kapcsolatban.Hogy kell megbízást adni eladásra pl:a 8.000-n vettre a 11.400-zal szemben.A cig-nél próbáltam sávosan eladni de a drágábbat adta el előbb majd 10ft-tal feljebb az olcsóbbat?
Nem azon volt a hangsúly, hogy kinek van igaza, hanem azon, hogy ezt hogyan közli a másikkal.
Ha feljebb várok egy részvényt, akkor megveszem ma, amit még akarok és azon is van 10%-om. Bár 200 milliónál szerintem nem is tőzsdéznék, hanem valami kreatív hobbiba fognék, ami nyugisabb és szórakoztatóbb, mint a tőzsde.
Szerintem ne vitatkozzatok! Nem akarok senkit védeni,de neki van igaza.Korrektül leirta amit sejt és valóban hasonlóan történt.Konkrétumokat meg nem fog itt elárulni.Ha valaki nem értette,vagy nem tudta összerakni az eseményeket,az az ő baja.Egyébként én is mondtam,hogy vegyél még lejjebb.De még most sem késő szerintem
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....