Nem is akarlak meggyőzni.
Én személy szerint várok egy-két bejelentést, akár lengyel projektet, de nem lepődnék meg egy román vagy magyar új projekten sem. Persze majd meglátjuk. Mindenesetre nyugodtan ülök a papírban, mert már szép nyerő van rajta, így nagy bajom nem lehet. És eddig hozza a napi kb 1%-ot...
Volt az még több is szerintem. Mondjuk lassan annyit emelkedik a korábbi csúcshoz képest, mint amit Gyergyó előtt (abszolút értékben), szóval én még mindig nem vagyok meggyőzve arról, hogy ez most kihagyhatatlan ajánlat.
nem hiszen, hogy nagyon sok kötés van, lehet, hogy ma meg pénteken nem is kötöttek. El kell telnie kis időnek, mire rájönnek, hogy milyen érték került a szemük elé... Végül is a BÉT-en is kb egy év kellett ahhoz, hogy szélesebb körben is felfedezzék a papírt.
Köszi, elfelejtettem mondani, hogy a lengyel árfolyam érdekelne. :) De az mutatja csak a március végi állapotot, ezért nem értem. Ott nincs kereskedés?
Ha a bét-en kívül tud még valaki valamit ajánlani, azt megköszönném. :)
Egy kis segítséget kérnék a kedves topik-lakóktól.
Hol tudnám nézni a chartot, mert a stooq-on március végétől nincs adat. Vagy lehet, hogy én nem vettem észre valami változást?
Köszi előre is.
11500 előtt én is eladtam pár száz db-ot, de én sem hallgattam magamra, mint treff(?), pedig éreztem, most épp dobni kellene mindet.
Azért amit eladtam, azt utána visszavettem olcsóbban:-)
Kis "képzavarral" élve. Pukkantok egy bort és 3-4-ig meg sem állok - mármint borügyileg. Csillagban a kedvenc számom a hetes.
Megvárom, hogy meghívjon az a qrva sok tétel.
Bocs, ha mindenkit összezavartam, már bevertem néhány sört.
Törölt felhasználó2011. 04. 01. 17:08
Szép nap volt a mai is.Egy nap kirázás után még emelkedtünk is tegnap előtthöz képest.Pannyban most milyen a hangulat? :-)
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....