Én is ezt a 3szöget nézem, és azt látom, hogy szépen kiléptünk belőle felfelé. Az eddigi oldalazgatásnak kb 6200 volt az ellenállása, amit egy slunggal átvitt, és eddig tartósan. Elméletileg ezt most vissza kellene tesztelnie, és onnan indulni felfelé. Ha így lesz, akkor szerintem sok probléma már nem lehet. Én azt látom - még ha gyér is a forg - hogy ezt mintha nem is engednék, hogy beessen alá szvsz.
1000 db kb a különbség az emelkedő nap és a lecsordogáló nap forgalma között. 6.300.000 huf .nem igazán tétel de annyit ér hogy eleadja 6350 en és megpróbálja visszavenni 6200.n
én ugy láttam hogy nagyobb tételben adták az elmult 2-3 napban,.. nézd vissza. ma is 400 db eladás tegnapi is volt vagy 2k eladva. mintha kicsivel felrakva atán bum le
Szerintem hír nélkül ezen a szinten lesz egy kis csekély hullámzás, oldalazás, ahogy megszoktuk eddig is, hogy 3-6 hétig nem nagyon történik semmi.
Nem vagyok profi technikai elemzésből, de a szűkülő háromszög emlékeim szerint kitörést sejtet, de mivel semleges az iránya, nagyon nem lehet mit mondani szerintem arról, hogy merre. Emiatt is szerintem most hozzászokhatunk, hogy az ár 6300 +/- 150, ameddig nem jön valamilyen támogató hír.
Akik arra vártak, hogy 5000 alatt legyen megint, sőt bátrak még jegyzési ár alatt vennének (vagy legalább is oda várják), nos azoknak nincs jó hírem. De inkább nem is mondok semmit. :-)
Igy van.Grafikon szerint van mit behoznia a három hónap toporgás után.Eddig mindig követte a sávot.Reméljük,most is úgy lesz.Konkrét bejelentés kéne már.Addig valóban a reményteljes jövő fűti csak a piacot és árazgatja be magát.Legalább magasabban lesz a rally teteje.....
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....