Mindenesetre megy le.Semmiképp sem jó, hogy már 6000 alatt van
Törölt felhasználó2010. 07. 23. 13:38
Szerintem valaki nagyban elad és átcsoportosítja a pénzét. RFV hosszabb távon a legjobb kis részvény! Ha lenne pénzem, már rosszul kezdődik a mondat az összes 6.000 forintos részvényt felszipkáznám. :D
5900on erős támasz van.A "nagy eladó" aki szerintem ismét feltűnt látva,hogy megrekedt az ár 6300nál,5900 felett ad csak.A héten nagy forgalom volt 6k felett is.A tulajok meg 5400on vették a pakkjaikat.Az alá nem mehet :-) Egyébként meg bekaphatja a tulaj akkor!
Bocsánat, de én nem hiszek senkinek. Nem szeretem az ilyen sejtetéseket, minthogy a "nagytulaj" szórja..meg nem egyeztet senkivel.. nagy tulaj 3000 db részvénnyel??? akkor én közepes tulaj vagyok :) Ettől még lehet benne igazság és nem kötekedni szeretnék, vagy személyeskedni.
Lehet csak kiszedték a stoppokat, ha meg technikai alapon nézzük.. bár kis papír.. de nem spekulatív. -szóval akkor ez lehetett a visszateszt. Rések meg stb visszatesztje és emelkedhet jövő héten vagy még ma nap végén. Persze csak ha a feltevés igaz.
Bár nem teljesen értem, amit ajánlasz, de én leghamarabb hétfőn tudok venni, mert csak most utaltam a számlára némi plusszpénzt. Persze pár ezer darab nem kell akkor sem.
Former! Neked elég jók szoktak lenni a megérzéseid, Miből gondolod, hogy nagytulaj ad? És melyik? Valamelyik alap, vagy valaki a vezetőségből? Mi lehet az oka, és tényleg, hol lesz a vége? Ezen a héten elég jó hírek jöttek, nem teljesen éretem a dolgot...
Sőt, a befektetőknek jó is lehet ilyen áron, és be is tudnak vásárolni, így akár nap végére ugyanott lehet az ár. Ha nem jön be a blöff, akkor igen csak rá lehet faragni az ilyennel, mert ha 80%-ban te vagy az eladó és az ár visszafelé jön, akkor vagy kizártad magad a játékból, vagy buktál némi pénzt.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....