Igazából technikai alapon mivel még nem nagyon értek hozzá így csak azt szoktam nézni kiesik e az emelkedő csatornából. Az szerintem tulajdonosi struktúrától függetlenül trendfordulót jelezhet. a csatorna alja ha jól nézem 5800?! Amúgy nem bánnék egy ilyen "vicces visszahúzást" 6000 felé. Egyébként tartom a pakkom 3400-ról de nem szeretném ha sokáig lenne 6000 alatt..
Igen. A nagy tulajok tartják hosszú távra, a kicsik pedig nem biztos, hogy foglalkoznak a technikai dolgokkal. A kerek számoknak ugyan nagy jelentősége van mindenki szempontjából, ebből a szempontból a 6000-es szint fontos lehet, de nem egy próbálkozás besült már azért, mert egy nagyobb öntés után valaki jó viccnek tartotta megvenni a piacot.
Köszi a választ! Az alacsony közkéz hányad miatt kockázatos technikai alapon? Elliot hullám kapcsán próbálom nézegetni az éves grafikont, de lehet a féléves mondana többet ha úgy nézem akkor ez lehet a 4. hullám?
Ha csak "benézünk", akkor semmit. Ha alatta zár és holnap sem sikerül pozitív napot összehozni, akkor technikailag jelenthet kisebb vagy akár nagyobb esést is, de az RFV esetén minden technikai alapon történő kereskedés kockázatos.
Törölt felhasználó2010. 05. 25. 12:25
Sajnos úgy néz ki ma benézünk 6000 alá, technikai szinten ez mit jelent? valaki hozzáértő megírná a véleményét? köszönöm
Kétségkívül a pannergy és a firma rfv lehetne az új gazdaságpolitika egyértelmű nyertese.
Bár úgy értesültem, hogy azon a bizonyos konzultáción az új trónkövetelők is megmutatták arcukat, akik a legfelsőbb narancs körökbe vannak becsatornázva. Hiába, nősülni tudni kell!
Ezért én a nemzetközi terjeszkedésre helyezném a hangsúlyt az rfv helyében. Itthon óriási központosítások lesznek és nehéz lesz a vájúhho férni. Felesleges tülekedni. Vissza kell nézni a kurvaországba két év múlva. Addig úgyis annyi meló lehet pl. Romániában, ami meghaladja az rfv képességeit.
Addig hadd járassák le magukat a semmirekellők, hadd nyaljon vissza a fagyi...
"Az RFV bejelentette, hogy az East Capital Bering New Europe Fund 2009. július 29. napján kelt bejelentése alapján összesen 1%-ot meghaladó, 3.58% mértékű befolyást szerezett az RFV-ben, a Generali Alapkezelő pedig 1.66%-os mértékűt.
Az East Capital Bering New Europe Fund a CEE régióba tartozó országok közül Lettországra, Litvániára, Észtországra, Szlovákiára, Csehországra, Lengyelországra és Magyarországra fókuszál, alapvetően hosszú távú befektetésekben gondolkozik."
Szia! Szerintem az East Capitalra gondolsz. A legutóbbi közlések szerint (amiről én tudok) 85.920 darab részvénnyel rendelkezik (3,58%). Komoly cég. Nem ki-beugrálós.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....