Ha már így említetted a BUX 0912-t, én ma nyitottam be egy vastagabb shortot 200 fölött....sokáig ment az oldalazás, 2 hete csapkodtam a kezem, hogy ráadjak,eddig bírtam....0-ban a stop, de érzésem szerint december elejéig leeshetjük a 25-35%-ot....
RFV: 3600 körül valóban vennék egy nagyobb stock-ot, de hangulatfüggő az egész.Lehet, hogy már 2 hét múlva 4300-ig csíkozok, de valószínűbb, hogy csak 3500-ön veszem meg az első ezrest....
maximálisan egyetértek... Én is pozitivan állok a dolgokhoz láttunk már itt érdekes dolgokat. Az én grafikonjaimon 1170 snp látható, ez valami etetés lehet.
Viszont egy BUX0912 "shortot" el tudnék képzelni, de szerintem még veszélyes.... Szerintem az USA még csak eteti a világ indexeit... Lehet húznak még egyet rajta, és csak 2010 elejétől kezd egy nagyobb korrekció lefelé (25-35%)....
Én meg csak szépen lassan várom a célárfolyamomat.... Majd "player" megtámassza ha leesik...Volt már rá példa...)))) Én nem ugrálok, nem az Én világom, inkább számolgatok.....
Kiváncsi leszek a 4200 körül vásárlóknál mikor szakad el a cérna, főleg ha amerika elkezdte a komolyabb korrekciót....Nagy mélységek vannak alatta, persze azért az RFV 3300-at túlzásnak érzem...de meglátjuk....
Az Elliott szerint (mindkét rajz) most egy korrekciós szakasz jön, ami 3600-3800 környékére hozhatja le az árfolyamot.
Az első változatom a rosszabbik eset, mert akkor akár még ~3300 környékére is lenézhet (nem hinném), ott megjelöli az "A" pontot, aztán jöhet a "B" felfelé (de már 4000 felé nagyon nehezen nézne be), és végül a "C" ismét lefelé.
A második változat (szvsz ez a valószínűbb) szerint lenézhet ~3600 környékére és utána jöhet az 5. hullám, ami a korábbi csúcs (~4250) felé mehet, ha van vételi erő! Aztán "A" korrekciós szakasz, B visszapattanás, majd a C lefelé.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....