Köszi, sajnos a munkahelyi rendszer nem engedi futni a pro-t, úgyhogy jól jön! :)
Tegnap magyon vaciláltam hogy vegyek még 900-as szinten, de már így is a pénzem nagyobb része áll benne mint amit akartam, illetve én is úgy gondoltam hogy megy ez még lejebb. Utólag persze rossz döntés volt, de legalább az eddigiek megvannak! :)
Ejj, hagyjátok már szegény topicbohócot. Még megsérti valaki, és továbbáll. Akkor mégis mi marad nekünk? Egy száraz, érvekkel és ellenérvekkel teli topic. Mi lesz, ha nem írogat senki se hülyeségeket???
Amúgy ráérzésre azt mondanám, hogy már gyártja az új nick-eket. Azaz ne csodálkozzon senki, ha a hetekben egyszerre több társa is akad, akik totál egy hullámhosszon lesznek vele, esetleg megköszönik neki figyelmeztető szavait az első 5%-10%-os esés után (lévén lesz ilyen, a tőzsdén vagyunk emberek), maguk is osztják véleményét, és idővel hívői közösséget alkotva csoportos öngyilkosságot követnek el (azaz topicbohóc ráun a topic-ra, és eltűnik az összes nick-jével együtt).
Gratulálok mindenkinek, aki kitartott a részvény mellett!
Nem értettem ezt a technikai pesszimizmust, hogy miért kellene essen a részvény 2820-ig. Nos, mosmtmár értem, csak hát ez egy kisebb likviditású papír, így a letöréseket sem kell úgy nézni, hogy eladtak 50 db-ot a törési szint alatt és akkor már be fog esni. Itt sokan nem az ilyen szintek alapján kereskednek, hát még ez a néhány eladó, aki volt ma (tegnap már). Szóval a mozgóatlagos elemzéseknek, támaszok figyelésének van ertelme itt is, de azért nem annyira szigorúan. Egy csökkenō MACD, vagy egy kicsit negatív itt még nem eladási jelzés szerintem.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....