Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 09:12

Rendőrség topik - Szolgálunk és védünk?  

1. Meggyanúsították, őrizetbe vették és beosztásából felfüggesztették azt az öt rendőrt, akik a gyanú szerint megerőszakolták a Hooligans együttes gitárosának barátnőjét.

2. Kommandósok csaptak le 13 mutyizó rendőrre

3. A móri fegyverek beszállítója a vérengzés idején a rendőrség soraiban szolgált.

4. Gergényi Péter Pintér Sándor utazási irodájában folytatja

5.A Széna téri OTP helyszínelője 23 darab húszezrest csent el
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
matgab 2007. 05. 18. 14:52
Előzmény: #173  Törölt felhasználó
Vagy valóban álrendőrök voltak, úgy még mehet a történet...
De nem is szoktak a rendőrök 5-ösével posztolni.
Ráadásul úgy , hogy belemenjen mind az 5, azaz együtt legyen 5 rendőr aki szolgálati időben fog erőszakoskodni annak is kicsi az esélye...

Az is lehet, hogy megállapodtak a hölggyel, hogy csinálják meg X-ért, majd a rendőrök nem akartak annyit fizetni, erre a csaj -mivel azt nem mondhatja, hogy kurva -mert az ugye bűntetendő-azt állítja, hogy őt bizony megerőszakolták és még pénzt is vettek ki a zsebéből...
Számomra ez a legsanszosabb verzió...
És lehet, hogy álrendőrként azt hitték, hogy megtehetik a kamatyolást fizetség nélkül...
Ehhez a verzióhoz mit szóltok?
bpmcwap
bpmcwap 2007. 05. 18. 14:48
Előzmény: #171  matgab
ugyanmár matgab, te nem voltál fiatal????
ejj azok a szép idők... a margiszigettől a szabacság hid lábán keresztül, a személyvonat debrecen felé, strand, meg a fene se emléxik már hogy még hol... egyszer nem vett észre soha senki semmit... volt egy ismerős csajszi egy vidéki városban, akkor már kezdtem komolyodni, de beszélgettünk egy bulin ugy amblok a társaság, hogy mennyire figyelmetlenek az emberek, meg mennyire nem érdekli őket semmi... fogadásból-hozzá kell tenni a csaj elég bevállalos volt- hot pucéran végig sétált fényes nappal egy szombati napon egy város vasutállomásán... volt aki ugy belevolt feledkezve a galambok etetésébe, hogy észre se vette, volt aki ujságot olvasott, v olt aki ránézet és elfordult, alig akadt 1-2 ember aki tényleg megnézte, de őbennük sem az merült föl hogy esetleg mentőt vagy járört kéne hiovni mert szegény vagy beteg vagy be van lőve hanem de jo sgge van... és ennek 8-10 éve... azota mennyivel lenne jobb...
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 14:48
Előzmény: #176  ujonc
látom te aztán nagyon otthon vagy ebben....mert ha dugtál volna már akár nőt akár férfit tudhatnád milyen az ha szűk és száraz lyukba kell dugnod....de talán ezzel zárjuk i sle a dolog ezirányú vizsgálgatását.
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 14:48
Előzmény: #156  Törölt felhasználó
1. Nem az erőszak volt téfigyelős utcában, hanem van felvétel a "rendőri intézkedés"-ről.
(Egyébként ezt nem a sértett állítja, hanem a rendőrségnek van ilyen bizonyítéka a rendőrök (sajátjaik) ellen!)

2. 4-én (péntek) hajnalban történt az eset és 7-én, hétfőn született a feljelentés. Azaz a szombat-vasárnap gondolkodással telt, vagy az is lehet, hogy nem volt hol feljelentést tenni...?

3. Sokkot kapott, sokkban van? Fűnek-fának nyilatkozik?
Ebben az esetben legjobb a legnagyobb nyilvánosság, különben "öngyilkos" is lehet!!!

4. Jó az arcmemóriája. Azért a Múzeum körút gondolom nem Budapest legsötétebb része. (Ez (40-ből ötöt kiválasztani) akkor is jó teljesítmény, ha nem történt volna semmi, csak le akarna járatni öt rendőrt!)

5. Hogy megtudja hol lakik.
Hiszen a félelemben tartáshoz ez is kell. Illetve biztos féltek attól is, ha magára hagyják, akkor kiderülhet, hiszen az utcán biztosan előbb-utóbb rátalál valaki, ha nem megy haza...

6. Elképzelem, amikor az egy-két évesek "akarják"... Mert olyan is van!!! Vagy azt sem hiszed el?

7. "Betyárbecsület". És talán beosztás beli különbség.

Az is furcsa, hogy a rendőrség nem jelentette ki, hogy ez nem fordulhatott elő.
Emlékezzünk, még a látható azonosító jelvény nélküli rendőri brutalitást is tagadták (leesett a jelvény), ezt meg meg sem próbálják. Sőt, le is tartóztaták a vélelmezett elkövetőket. Jó lehet az a felvétel!!!
ujonc 2007. 05. 18. 14:46
Gazdagodó! Ha a sitten segbevágnak nem hiszem, hogy elötte nagyon vazelineznék a farkukat. Akkor az eszmefuttatásod szerint, te ezt kívántad? Remélem kérdésedre az elítélt rendőrők majd megadják a választ. Ha ők voltak az elkövetők!
csuloktata 2007. 05. 18. 14:45
Teszem azt így van, de a rendőröknek SZOLGÁLATBAN talán nem ezzel kellene foglalkozni. Ha a te vélelmed a valós.
Rendőrnek meg nem hiszek október óta.
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 14:45
Előzmény: #172  Törölt felhasználó
aha...és mindezt most matgab hszéből találtad ki?
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 14:45
Előzmény: #169  Törölt felhasználó
Ezt a 6-os pont és ahhoz hasonló szövegeket felejtsétek már el. Ilyen alapon soha senkit nem lehet megerőszakolni...

Viszont azzal egyetértek, hogy a helyzet valóban nem egyértelmű, furi. De a lány felajánlotta verzióban is sok dolog sántít:
1. Azt el tudom képzelni, hogy egy kispicsa felajánlja magát 1 rendőrnek. De 5-nek?
2. Felajánlotta, oké, de mire? Elgázolt egy gyalogost? Drogot találtak a kocsiban? Tettenérték más bűncselekménnyel? Ivott/drogozott? Nem voltak rendben a papírja / kocsi papírjai? Ezekről már tudnánk. (egyelőre) szó nem volt semmi ilyenről. Egy nem bekapcsolt biztiövért nem dugatja meg magát az útszélen 5 rendőrrel...
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 14:44
gazdi, segitek befizetni teged egy kis cigany lanykahoz, borzasztoan erezni a sexualis maganyossagot a beirasodon. szornyu...
matgab 2007. 05. 18. 14:40
kiskoxx, pontjain én is egyből elgondolkodtam (mármint már kiskoxx előtt, mikor először hallottam a híreket..)
Mégiscsak nagyon szokatlan az, hogy egy rendőrcsapat hirtelen megerőszakol egy lányt, akit aztán hazakísérnek, meg a nő otthonról még pénzt is ad nekik....és még ott a környéken sem tűnik fel semmi gyanús senkinek...

Én nem adok igazat sem a nőnek sem a rendőröknek, majd az ügyész kivizsgálja...

Magam részéről hajlok azt a verziót elhinni, hogy bizony itt a nő valamit sumákol...Aztán lehet, hogy nyer...
bpmcwap
bpmcwap 2007. 05. 18. 14:39
Előzmény: #144  Törölt felhasználó
"hász Sándor elmondta, hogy a gyanúsítottak megtalálását a térfigyelő biztonsági kamerák felvételein túlmenően okirati bizonyítékok, a rendőrök szolgálati jelentéseinek áttanulmányozása tette lehetővé."

:DDDDD
:DD
:DDDD
ne haragudjatok, de ez már tényleg kész.... abszolut egyet értek a felháborodásokkal és elitélem ami történt, de ez kihagyhatatlan... :
M S járőr szolgálati jegyzőkönyve adott napon:
Utcai ellenőrzéseink során 19:30kor elfogtunk egy fehér toyotát mely a megengedett sebességnél többel hajtott. Helyszinen megbirságoltuk.
19:45 kor V.G kollega elment üditőkért, mert szomjasak voltunk.
20:10perckor egy motors pizzafutár bukosisak nélkül közlekedett, kire helyszinis birságot rodtunk ki.
20:30perckor egy hölgy biztonsági öv nélkül vezetett, a közeli mellékutcában csoportosan lerendeztük.
22:40perc ujabb gyorshajtót fogtunk muitán visszatértünk a közuti ellenörzés helyszinére. némi csuszópénzért továbbengedtuk mert x5ös bmwje volt.
23:40perkor elmentünk aludni, mert kifáradtunk az esti megeröltető bűnüldözésben
Reggel 6kor leadtuk a szolgálatot, szolgálati naplót és egy darab szétszakadt csipkés tangabugyit melyet este a zsebemben felejtettem....
:DDDD
bakker ne má...
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 14:38
Előzmény: #168  Törölt felhasználó
Mondjuk abba én is belegondoltam hogy lehet egy, az aktust totál nem kívánó csajt megerőszakolni...nemcsak ebben az esetben.
Hacsak nem vazelinezik jól be ujjal, meg hacsak nem egy nagy K és amúgy is nagyon tág neki....de tényleg....
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 14:35
Előzmény: #163  Törölt felhasználó
Disco!
Belegondoltam.
Köszi, hogy figyelmeztetsz. Kultúrált voltál. A beírásaidat ezután felesleges elolvasnom, úgysincs benne semmi érdekes.

Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 14:34
Előzmény: #166  Törölt felhasználó
szerintem mostmár túlírhatjátok az egészet a saját szájízetek szerint. jó ömlengést!
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 14:33
Előzmény: #161  Törölt felhasználó
az Orban alatt szerelt fel az elkoveto... lehet, hogy tenyleg provokacio.
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 14:33
Előzmény: #158  Törölt felhasználó
Mindjárt kiderül hogy gyurcsányista beépített provokátor vagyok, és a vezér parancsára degradálom az ügyet:-)
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 14:32
Előzmény: #159  Törölt felhasználó
aha...
viszont tárgyaljuk meg hogy azért bukok mert keveset szexelek, vagy azért szexelek keveset mert sokat bukok és ezért frusztrált vagyok.
vagy bukok és nem szexelek és ezért túlé frusztrált vagyok, ezért megyek is rebiszesnek hétfőn!:-)))
Előzmény: #157  Törölt felhasználó
megismétlem gondolkozz el azon mennyiben változna a véleményed, ha a te lányoddal történne ez ...

és mivel ennyire gyökér vagy, gondolkozz el azon is, hogy amikor a pedofilok gyerekeket erőszakolnak meg, akkor vajon hogyan csinálják, mert nem hiszem, hogy egy néhány éves gyerek kurvára felizgulna a láttukon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és ha ez sem segítene, hogy végre elgondolkozz, akkor kívánom, hogy néhány kancigány majd egyszer egy alapos gyakorlati bemutatót tartson neked !
Ne értsetek félre, HA így történt meg, akkor máglyára velük!
Ha a nő felajánlotta és elfogadták, akkor sem lehetnek tovább rendőrök.
De az eddig nyilvánosságra került dolog nem életszerű.
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 14:31
Ezt a hsz-t nem kellett volna (főleg 6os pont)! Valamilyen szint alá azért ne sűllyedj le!!

Topik gazda

lecso8
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek