1. Meggyanúsították, őrizetbe vették és beosztásából felfüggesztették azt az öt rendőrt, akik a gyanú szerint megerőszakolták a Hooligans együttes gitárosának barátnőjét.
2. Kommandósok csaptak le 13 mutyizó rendőrre
3. A móri fegyverek beszállítója a vérengzés idején a rendőrség soraiban szolgált.
4. Gergényi Péter Pintér Sándor utazási irodájában folytatja
5.A Széna téri OTP helyszínelője 23 darab húszezrest csent el
..... hálás vagyok neki, hogy az országért a kormánynak dogozott, és hogy tisztességgel, becsülettel végezte a dolgát. Azt gondolom, hogy személyes emberi, szakmai, közéleti integritása, hitele egy cseppet sem sérült az elmúlt években. Hálás vagyok neki, hogy vele dolgozhattam.
Eörsi Mátyás (SZDSZ) csacsiságnak nevezte Semjén felszólalását. A liberális frakcióvezető szerint a tét komoly, bankrabláskor nem engedik be a helyszínelő rendőröket, az autósok nem állnak meg a járőrnek. Nem elég a rendőri vezetőket kirúgni. Milyenek a mai közállapotok, hogy Gergényi közös gazdasági társaságban folytathatja pályafutását Pintér Sándor volt belügyminiszterrel? Szükség van a rendőrségi panaszbizottságra, civil kontroll kell. Gyurcsánytól azt kérte, hogy az új rendészeti miniszter hozzon intézkedési tervet arról, hogy a mostani anomáliák megszűnjenek
Semjén Zsolt (KDNP) szerint október 23-án Gyurcsány kiengedte a szellemet a palackból, ezért gondolták azt a 21 éves lány megerőszakolásával vádolt rendőrök, hogy bármit megtehetnek. Semjén egy újsághírt idézett egy boltból lopó rendőrről. Szerinte ez a rendőr ugyanazt csinálta kicsiben, mint a kormány nagyban. Amit a rendőr elvett, kevesebb mint egymilliomod része annak, amit a kormány ellopott. Az egyetlen megoldás a kormány távozása
Rendőrség topik - Szolgálunk és védünk?
2. Kommandósok csaptak le 13 mutyizó rendőrre
3. A móri fegyverek beszállítója a vérengzés idején a rendőrség soraiban szolgált.
4. Gergényi Péter Pintér Sándor utazási irodájában folytatja
5.A Széna téri OTP helyszínelője 23 darab húszezrest csent el