Tévedni emberi dolog! - Tévedtem amikor ebbe pénzt tettem. Álmodozó balek voltam. Vannak még itt ilyen hozzám hasonlók jó páran. Idő kérdése, hogy csupán önmaguknak, vagy itt a fórumon is bevallják.
valaki reggel vett 100-at 2160on, majd delutan eladtak 100 db-ot.. ez még forgalomnak se mondható, mindenesetre elgondolkodtató az a pár ezer darab amit ilyen "alacsonyra" tettek be.. a kommunikáció amúgy nagyszerű a társaság részéről.. ez is hozzásegíti az árfolyamot a stabilitáshoz és hozza a befektetőket..
Kik a magán munkaközvetítők? A Pensum nem magán cég? Vannak állami munkaközvetítők is? Kapkodnak össze-vissza. Fosnak, hogy szavazókat veszítettek, mert beengedték az olcsó külföldieket, a magyarok meg tömegével leléptek Nyugat Európába. Késő bánat! Elbasztad Viktor!
Ez nem valami jó hír. Remélem azonban, hogy a csökkenés dacára a Pensumnak több külföldit sikerült becserkészni. Legalábbis az volt a tervük. Majd csak közzéteszik, hogy mi is a helyzet valójában.
Akkor már kezdhetne mozgolódni, mert biztos, hogy sokan tudják milyen lesz. Csak mi mezei kisbüfik értesülünk mindenről akkor, amikor a hír, illetve eredmény már beépült az árba. Az ilyen illikvid mocsok meg különösen veszélyes!
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf