Aki tudja ma dobja! De van olyan is aki csak hétvégén fog értesülni hogy a papírja a trágya kategória lett! Na akkor kennyoen fogják még szórni. Jövő héten ATL !!
Megvolt a lehetőség a fordulatra, de ha zárásra nem tud jelentősen szépíteni, a tavaly sokszor látott szokásos hullámvölgy produkcióra fogja csak ismételten futni.
Remegő kezű kisbüfik nem csinálnak ilyen óriási forgalmat.
Sokan gyengének ítélik a gyj-t így átmenetileg vagy végleg kiszállnak.
Ha 2015 Q1 elvárás szerinti lesz akkor én is visszaszállok a kis 1K-s pakkommal.
helyesbítenem kell (az a fránya ingatlanértékesítés...):
Miskolc a központi költségek és az ingatlanértékesítés kiszűrése után kb. 600 millió Ft Ebitdát termelt.
Ez alapján, egyszerű arányosítással (ami persze torzít) a menedzsment által jelzett 780 ezer GJ-lal ez kb. 750-800 milliót jelentene.
Sajnos én is papírtulajdonos vagyok. Ritkán írok, de ha nem lenne sértő, akkor most írnám, hogy Te hülye vagy. ;) Sebaj. link
Az elmúlt 4 év mozgását figyelembe véve ez kifejezetten egy rózsásan jövedelmező befektetés eddig. :D
olyasmi, 1 nap alatt ledarálta összes mozgóátlagot, plusz hagyott rést is...bár TA mindig is bizonytalan tényező volt erzsiben...chart is mutatott emelkedésben 340/345 tetőt (gyj előttre), és semmi nem lett belőle...
Elég messzire látsz ez ügyben,szerintem csak arra gondolt,hogy a "bóvli" papírokat eléggé kedvező hozamon tudják értékesíteni !
Befektetésre ajánlott kategóriában sem voltak nálunk ilyen alacsonyak a hozamok.
/tudjuk ennek sok oka van/
Akkor úgy látszik, hoyg az összes régiós ország felminősítését beárazta, mert az ő államapírhozamaik is ugyanannyit estek, mint a mieink.
A németeket már AAAA-ra árazza a piac, mert 4 éves időtávig negatív hozamaik vannak, Svájcot meg AAAAA-ra, mert ott -1,00%-os hozammal is mennek az állampapírok.
Vicc.
PANNERGY